Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 4 Ocak var mı yok mu

Tv8'in sevilen dizisi Kızım geçtiğimiz hafta 15. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 4 Ocak var mı yok mu? Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 4 Ocak var mı yok mu
Yayın Tarihi: 4.01.2019 15:08:00

Başrollerini Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Kızım geçtiğimiz hafta 15. bölümüyle ekranlara geldi. Velayet davası stresiyle geçen 15. bölüm ardından Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Aynı zamanda 15. bölümün ardından Kızım dizisi yeni yıl nedeniyle sezon arası verdi. Peki Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 4 Ocak var mı yok mu? Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Öykü'nün velayet davasının sonuçlandığı 15. bölüm herkesi çok şaşırttı. Çünkü Öykü babasını değil de annesini seçti. Peki Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 4 Ocak var mı yok mu? Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası bu sezon yeni başlayan Kızım dizisini de etkiledi. Peki Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 4 Ocak var mı yok mu? Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ne yazık ki henüz Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Haliyle Kızım 4 Ocak Cuma akşamı Tv8 ekranlarında olmayacak. Peki Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Kızım 16. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Kızım 4 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR