Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Peki Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak

Tv8'in sevilen dizisi Kızım son olarak 15. bölümüyle ekranlara geldi ve sonrasında sezon arası verdi. İki haftadır ekranlara gelmeyen Kızım dizisinden güzel haber geldi. Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Peki Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 17.01.2019 13:08:00

Başrollerini Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Kızım'ın 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

2 haftadır ekranlara gelmeyen Kızım, yeni yıl nedeniyle sezon arası vermişti. Ancak tatil bitti, Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ekranlara gelen son bölümde Öykü'nün velayet davası görülmüş ve Öykü mahkemede babası Demir'i değil Asu'yu seçmişti. Kızım 16 bölüm fragmanında da herkes için yeni bir hayat başladı.

Kızım 16. bölüm fragmanında da Öykü'nün yokluğuna alışamayan Demir izleyenleri üzerken, Asu'yla Öykü'nün birlikte yaşamaya başlaması Kızım dizisinin ilk bölümlerini anımsattı. Peki Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Kızım 16. bölüm fragmanıyla adeta mest olan izleyiciler yeni bölümü iple çekiyor. Peki Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Neyse ki hasret bitti! Kızım 16. bölüm fragmanında yeni bölüm için tarih de geldi. 

Kızım 16. bölümüyle 25 Ocak Cuma akşamı Tv8'de!

İşte Kızım 16. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR