Kızım 4 Ocak var mı yok mu? Neden yok

Tv8'in çok sevilen dizisi Kızım dün akşam 15. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat Kızım 4 Ocak için ne yeni bölümden ilk sahne ne de bir fragman bir şey gelmedi. Peki Kızım 4 Ocak var mı yok mu? Kızım 4 Ocak neden yok? İşte detaylar...

Kızım 4 Ocak var mı yok mu? Neden yok
Yayın Tarihi: 29.12.2018 10:26:00

Başrollerini Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Kızım dün akşam 15. bölümüyle ekranlara geldi. Velayet davası stresiyle geçen 15. bölüm ardından Kızım 4 Ocak için ne yeni bölümden ilk sahne ne de bir fragman bir şey gelmedi. Peki Kızım 4 Ocak var mı yok mu? Kızım 4 Ocak neden yok?

Öykü'nün velayet davasının sonuçlandığı 15. bölüm herkesi çok şaşırttı. Çünkü Öykü babasını değil de annesini seçti. Fakat bir yandan da herkes Kızım 4 Ocak bölümünü çok merak ediyor. Peki Kızım 4 Ocak var mı yok mu? Kızım 4 Ocak neden yok?


Yeni yılın gelmesiyle özellikle çok sevilen çok izlenilen diziler için reklam anlaşması vakti geldi. Normalde bir ya da iki hafta ara veren dizilerin bu yıl 3 haftalık bir yayın arası verecek. Peki Kızım 4 Ocak var mı yok mu? Kızım 4 Ocak neden yok?

İşte bu nedenle Kızım 4 Ocak bölümü yayınlanmayacak. Çünkü Kızım da 3 haftalık bir yayın arası verdi. Kızım 4 Ocak tekrar bölüm mü yayınlanacak?

Kızım 4 Ocak tekrar bölümü mü yayınlanır yoksa başka bir bölüm mü bilemiyoruz ama konuyla ilgili bir gelişme olduğunda buradan ulaşabilirsiniz.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR