Kızım bu akşam var mı yok mu? Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Tv8'in sevilen dizisi Kızım son olarak 15. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Kızım sezon arası verdi. Peki Kızım bu akşam var mı yok mu? Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Kızım bu akşam var mı yok mu? Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 18.01.2019 16:32:00

Başrollerini Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Kızım son olarak 15. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça duygusal geçen 15. bölümün ardından Kızım sezon arası verdi ve iki haftadır ekranlara gelmiyor. Peki Kızım bu akşam var mı yok mu? Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Öykü'nün velayet davasının sonuçlandığı 15. bölüm herkesi çok şaşırttı. Çünkü Öykü babasını değil de annesini seçti. Peki Kızım bu akşam var mı yok mu? Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası bu sezon yeni başlayan Kızım dizisini de etkiledi. Peki Kızım bu akşam var mı yok mu? Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Nihayet tatil bitti! Geçtiğimiz günlerde Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Hal böyle olunca heyecan iyice arttı. Ancak Kızım bu hafta da ekranlarda olmayacak. 

Haliyle Kızım 18 Ocak Cuma akşamı yani bu akşam Tv8 ekranlarında olmayacak. Peki Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Kızım 16. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Kızım 8 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak. Fakat güzel haber Kızım 16. bölüm fragmanıyla birlikte geldi. 

Kızım 16. bölümüyle 25 Ocak Cuma akşamı Tv8'de!





 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR