Kızım dizisi yine herkesi darmadağın etti izleyenler perişan oldu

Tv8'in çok sevilen dizisi Kızım dün akşam 12. bölümüyle ekranlara geldi. Demir ve Öykü'nün arasına girmeye çalışan Asu'ya da yine tepki yağdı.

Kızım dizisi yine herkesi darmadağın etti izleyenler perişan oldu
Yayın Tarihi: 8.12.2018 10:32:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı dizide yine duygu dolu anlar yaşandı.

Asu'nun babasının mirası için Öykü'ye yanaşması izleyenleri bir hayli endişelendiriyordu. Çünkü Öykü'nün hastalığı giderek ilerlemeye başlamış ve minik kızı her gün biraz daha zorluyordu.

Dünkü bölümde de dizleri ağrımaya başlayan Öykü'nün durumuna Demir çok üzülüyordu. Kızının etkilenmemesini isteyen Demir, bunun büyüdüğü için doğal bir ağrı olduğunu söylemişti.

Okulda zaman zaman yaptıklarını da unutan Öykü, ağrılarıyla da baş etmekte iyice zorlanıyordu. İlaçlarının dozu da artan Öykü, herkesi endişelendirmeye başladı.

Demir Öykü'ye bir şey hissettirmemeye çalışsa da içi parçalanıyordu. Uğur arkadaşına yardım etmeye çalıssa da Asu her şeyi mahvetmeye programlanmış gibiydi. 


Nitekim Demir'e velayet davası açtı. Bunu öğrenen Öykü, babasına kendisini bırakmaması için adeta yalvarırken Demir ile birlikte göz yaşlarına boğuldular.

Öykü'yü bir gün görmeye hak kazanan Asu ise, o gün gelip çattığında Öykü'yü almaya geldi. 

Fakat bu anlar Demir için o kadar zor oldu ki izleyenler gözyaşlarına hakim olamadı. Baba kızın bir türlü birbirlerinden ayrılamamaları ve Demir’in gözlerinden yaşlar akarken onun gidişine bakması yürekleri burktu.

Asu'nun Öykü'yü almaması gerektiğini düşünen izleyicilerin Öykü'ye bir şey olacak diye de ödü kopuyor.

Neler olacağını, Asu'nun bu oyuna daha ne kadar devam edeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR