Kızım dizisinde Asu'nun vicdansızlığı izleyenlere pes artık dedirtiyor

Tv8'in çok sevilen dizisi Kızım'ın 12. bölüm fragmanına velayet davası damgasını vurdu. Fragmandan anladığımız kadarıyla izleyenleri üzecek bir bölüm geliyor.

Kızım dizisinde Asu'nun vicdansızlığı izleyenlere pes artık dedirtiyor
Yayın Tarihi: 6.12.2018 12:13:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı.

Son iki haftadır babasının torununa bıraktığı miras yüzünden Öykü'yü almak isteyen Asu, Kızım'ın 12. bölüm fragmanında gördüğümüze göre Demir'e velayet davası açıyor.

Öykü'nün duygularını ve mutluluğunu hiç düşünmeyen Asu, parayı alabilmek için Öykü'yü yabana atıp onu alıyor.



Fragmanda da velayet davasının Asu'nun lehine sonuçlanması izleyenleri bir hayli üzdü. Candan ve Uğur'un da ona destek olmaya çalışması;  Demir ve Öykü’nün ayrılışı, yürekleri dağlayacak.


Bu sahnelere sosyal medyadan tepki gösteren izleyiciler ise Öykü'nün Asu'ya nasıl verildiğini anlayamadılar. 8 yıl ortada olmayan bir kadının, ben senin annenim deyip birden çocuğu almasına herkes sinir oldu.

Anneliğin böyle bir şey olmadığını söyleyen izleyiciler, 12. bölümde çok ağlayacaklarını dile getirdiler.

İşte 12. bölüm fragmanı:

 

Kızım dizisinin 11. bölümünde neler yaşandı?

Öykü’yü Demir’den almayı kafasına koyan Asu bir kez daha şansını denemek için kapıyı çalar ama Öykü gitmek istemeyince karşısında Candan’ı bulur. Candan ile Asu arasında gerginlik nasıl sonuçlanacak?

Öykü’ye her geçen gün daha da bağlanan Demir onu kaybetme korkusu yaşarken eve gelen bir not bu korkusunu daha da arttıracaktır.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR