Kızım dizisinde büyük hata Keşke Asu hiç karşılarına çıkmasaydı

Tv8'in çok sevilen dizisi Kızım dün akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. Bölüm harika giderken Asu'nun gelişi her şeye limon sıktı.

Kızım dizisinde büyük hata Keşke Asu hiç karşılarına çıkmasaydı
Yayın Tarihi: 17.11.2018 10:11:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı diziye geçtiğimiz haftalarda Öykü'nün onu bırakıp giden annesi Asu karakteriyle Selin Şekerci katılmıştı.

Kızını para karşılığı birine veren ve ona baktıran Asu'nun kızı umrunda bile değildi ta ki onu görene kadar...

Çünkü Öykü'nün hayatı teyzesi bildiği kadının gidişiyle değişmiş ve babasını bulmuştu. Başlarda oldukça kötü bir baba kız ilişkisine sahip olsalar da Demir ve Öykü özellikle son haftalarda bunu toparlamışlardı.

Haklılardı da birbirlerine alışmaya çalışıyorlardı. Diğer bir sebepte Demir'in babalık kavramını yeni yeni öğrenmesiydi.

Ama geçen hafta Öykü'nün hastalığını da öğrenmesiyle kahrolan Demir, dünkü bölümde hayatını kızına admaya karar verdi. Eline geçen kitabı satıp para kazanan Demir bunu kızı için kullandı. Önce Öykü'nün çok pahalı ilaçlarını aldı hatta o mutlu olsun diye bir ev tuttu ve ona güzel bir oda hazırladı.




Bunları görünce mutluluktan ağlayan küçük Öykü ise babasına teşekkür ederken sımsıkı sarıldı. Baba kız arasında duygusal anlar yaşanırken Asu kapıya geldi.

Öykü'nün kapıyı açmasıyla karşı karşıya kalan Öykü, Asu ve Demir herkesi meraklandırdı. Hal böyle olunca izleyicilerin aklına "Asu Öykü'yü almaya mı çalışacak?" sorusu geldi. 

Asu'nun baba kız arasına girmemesi gerektiğini söyleyen izleyiciler, dizi harika bir tatta giderken Asu'nun bu gereksiz ziyareti "Mis gibi bir kötü kadınımız oldu" gibi yorumlara sebep oldu.

Demir ve Öykü'ye kimsenin dokunmasını istemeyen izleyiciler baba kıza da ikisinin ilişkilerine de adeta bayılıyor.

Asu'nun baba kızı ayırıp ayırmayacağını, Demir'in kızı için daha neler yapacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR