Kızım dizisinde Demir Öykü'den vazgeçiyor ama neden

Tv8'in çok sevilen dizisi Kızım'ın 11. bölüm 2. fragmanı herkes şoke etti. Öykü'nün kimde kalacağı olayı iyice karışırken Demir, Öykü'yü vermeyi kabul etti.

Kızım dizisinde Demir Öykü'den vazgeçiyor ama neden
Yayın Tarihi: 28.11.2018 11:19:00

Başrollerini Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı dizide geçtiğimiz hafta düğümler bir bir çözülmüştü.

Babası ölen Asu, babasının mirasını Öykü'ye bıraktığını öğrenince kızını almaya karar vermişti. Demir'e gidip Öykü'yle vakit geçirmek istediğini söyleyen Asu, annesi olduğunu söylememek şartıyla bu izni almıştı.

Öykü'yü bir gün alıp gezdiren Asu, kendince ona bakabileceğini kanaat getirince soluğu Demir'in evinde aldı. Kapıyı Öykü açınca ona pat diye annesi olduğunu söyleyen Asu'ya herkes çok kızmıştı. 




 Yeni bölüm fragmanında da Asu'nun bu işin peşini bırakmayacağını anlayan Demir ise kızını vermeyeceğini söyledi. Fakat okuduğu notla mirasın Öykü'ye kalacağını öğrenen Demir karar değiştirdi ve Asu'yu aradı.

Ona Öykü'yü vereceğini söyleyen Demir ise herkesi çok şaşırttı. Hal böyle olunca fragmana sosyal medyadan da yorum yağdı.

Bu işin içinde bir bit yeniği oduğunu düşünen izleyiciler ise Demir'in Asu'ya büyük bir oyun oynayacağını düşünüyor.

Demir'in Öykü'nün tedavisi için böyle bir şeyler yaptığını düşünen izleyiciler, Demir'in kızını vermeyeceğinden çok emin.

Neler olacağını, Demir'in gerçekten böyle bir oyun oynayıp oynamayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR