Kızım dizisinde Öykü'nün korktuğu başına geldi Demir her şeyi öğreniyor

Tv8'in çok sevilen dizisi Kızım'ın 8. bölüm fragmanında Demir Öykü'nün hastalığını öğreniyor. Bu gelişmeyle şok olan izleyiciler ise neler olacağını çok merak ediyor.

Kızım dizisinde Öykü'nün korktuğu başına geldi Demir her şeyi öğreniyor
Yayın Tarihi: 7.11.2018 11:34:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın paylaştıkları dizide, Demir nihayet kızının hastalığını öğreniyor.

Öykü babasının öğrenmesinden korkup doktoruyla konuştuysa bile doktoruna engel olamadı ve Demir her şeyi öğrenecek.

Sosyal hizmetlerin Öykü’yü gelip götürmesini istemesiyle birlikte Öykü’ye ‘Babanla mı kalmak istersin yurda gelmek mi?’ sorusunu yöneltiyor görevliler. Öykü’nün ‘farketmez’ yanıtı, Demir’i yıktı. Öykü’nün neden böyle bir şey söylediğini anlamayan Demir, ‘Bitmiştir bu iş’ diyerek Öykü’ye çok kızdı.


Ama işler öyle değildi. Babasından ayrılmak istemeyen Öykü, ilaçlarının çok pahalı olduğunu duyunca, babasını zor durumda bırakmamak için kendince devlete sığınma kararı aldı.

Öykü'nün neden böyle yaptığını anlayamayan Demir ise ilke kez kızına bu kadar çok kırılıyor. Fakat Demir'in Öykü'nün hastalığını öğrenmesiyle, hikayenin seyrinin de değişeceği aşikar... Çünkü Demir artık kızı için farklı bir mücadeleye girişecek. 

Demir'in bu uğurda neler yapacağını, hastalığın seyrinin nasıl olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR