Kızım dizisindeki baba kız gecesi izleyenleri mest etti

Tv8'in yeni sezon bombası Kızım, dün akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede çok sevilen dizide Demir ve Öykü'nün giderek daha da yakınlaşması herkesin çok hoşuna gidiyor.

Kızım dizisindeki baba kız gecesi izleyenleri mest etti
Yayın Tarihi: 27.10.2018 15:18:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı dizi kısa sürede çok sevildi. Diziye sonradan dahil olan Selin Şekerci, Serhat Teoman gibi isimlerle kadrosunu daha da güçlendiren Kızım, Cuma akşamlarının sevilen yapımlarından...

Başta birbirlerine çok ısınamasalarda her bölümde daha da yakınlaşan Öykü ve Demir'in ilişkisini çok beğenen izleyiciler dünkü bölümle adeta mest oldu.

Dizinin 6. bölümünde baba kız tatlı bir akşam geçiren Demir ve Öykü'nün muhabbetleri herkesin içini ısıttı. Kızının saçlarını kurutup tarayan Demir, sonra ona masal bile okudu. Bu sahneleri çok beğenen izleyiciler ise ikiliye övgü yağdırdı.


İzleyiciler bu sahneye; "Bayılıyorum size!", "Ay ne tatlılar ya!", "İşte baba kız dediğin böyle olur!", "Ponçik misiniz!", "Dizilerde hep anne-kız izliyorduk baba- kız da çok güzel olmuş!" gibi yorumlar yaptılar.

Demir'in sıfırdan başladığı babalığı da iyi kıvırdığını düşünen izleyiciler, ikilinin birlikte olduğu sahnelere bayılıyor.

İlerleyen bölümlerde baba kızın daha da yakınlaşıp yakınlaşamayacağını, ilişkilerinin nasıl olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR