Kızım dizisini izlemek için 5 sebep

Tv8’in yeni sezon dizisi Kızım, Cuma akşamları ekranlara geliyor. Başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta oturuyor.

Kızım dizisini izlemek için 5 sebep
Yayın Tarihi: 3.11.2018 11:43:00

Kısa sürede çok sevilen dizi, Cuma akşamının en iyileri arasında yer almayı başardı. Henüz diziye başlamayanlar var ise işte bu yazı tam da onlar için…

İşte Kızım izlemek için 5 sebep!



1- Oyuncuları

Başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı diziye Selin Şekerci ve Serhat Teoman gibi başarılı isimler de dahil oldu.

Karakterlerini oldukça samimi bir şekilde canlandıran yetenekli oyuncular ise olayları yaşamıyor resmen hissettiriyor.


2- Konusu

Teyzesi tarafından terk edilen Öykü’nün babasını bulmasıyla başlıyor aslında hikaye… Fakat Öykü çok hasta ama bunu kimseye söylemiyor.

Babası Demir’le yaşam mücadelesi verirken, hayatlarına tesadüfi bir şekilde giren Candan sayesinde bir eve kavuşan baba kız izleyicileri kimi zaman çok güldürüyor kimi zaman da ağlatıyor…


3-  Her yaşa hitap etmesi


Dizi gerek konusu gerek sahneleriyle 7’den 70’e herkese hitap etmeyi başarıyor. Çünkü Öykü’nün babasıyla olan sahneleri herkesin ders çıkarabileceği nitelikte.

Öte yandan izleyenlerin yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturan birçok sahneye sahip olan Kızım’ın çok sevilmesinin belki de en büyük sebebi bu.

Çünkü dizide vurdu kırdı, ölüm yok tek kötü şey Öykü’nün hastalığı…


4- Hem dram hem komedi keyfi yaşatması

Dizinin hikayesi öylesine güçlü ki Öykü’nün hastalığı herkesi yasa boğarken yaşanan komik diyaloglar ya da olaylar izleyenleri bir hayli güldürüyor. Bu iki zıt kutbun harmanlanması ve hikayeye bu denli yedirilmesi ise izleyenlerin takdirini kazanıyor.



Babalığı bilmeyen Demir’in yaşadıkları herkesi kahkalara boğarken, Öykü’nün hastalığının belirtilerinin giderek güçlenmesi izleyenleri diken üzerinde hissettiriyor…


5-  Entrikadan uzak olması

Günümüz dizlerindeki aşk üçgenleri, oyunlar, entrikalardan çok çok uzakta bir hikaye olan Kızım; bu sayede de çok sevildi aslında… Çünkü dizide bu saydıklarımızın hiçbiri yok. Sadece saf sıcak bir baba kız hikayesi var.

Yani entrika dolu dizilerden bıkan izleyicilerin imdadına yetişen bir proje oldu Kızım, iyi ki de ekranlara geldi… Başarısı daim, reytingi bol olsun!
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR