Kızım izleyicilerinin korktuğu başına geldi Asu gerçeği pat diye söyledi

Tv8'in sevilen dizisi Kızım'ın 10. bölüm fragmanında korkulan oldu. Asu Öykü'ye annesi olduğunu pat diye söyledi.

Kızım izleyicilerinin korktuğu başına geldi Asu gerçeği pat diye söyledi
Yayın Tarihi: 20.11.2018 09:26:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizi sıcak baba kız hikayesiyle cuma akşamlarının favorileri arasına girmeyi başardı.

Demir'in Öykü'nün hastalığını öğrenmesi, ikilinin birbirlerine ısınması derken Öykü ve Demir geçtiğimiz hafta tam bir baba kız olmayı başardı. Buna çok sevinen izleyicilerin ne yazık ki Asu'nun gelişiyle hevesleri kursaklarında kaldı.

Asu Öykü'ye annesi olduğunu söyleyecek mi söylemeyecek mi derken, 10. bölüm fragmanı her şeyi açıklığa kavuşturdu.

Babasından kalan miras için Öykü’yü almaya gelen Asu, pat diye “Öykü ben senin annenim. Seni almaya geldim” deyince herkes şok oldu.

Öykü’yü terkedip giden ve yıllar sonra miras için onu almaya gelen Asu, bunu başarabilecek mi henüz bilmiyoruz ama damdan düşer gibi annesi olduğunu söylemesine sosyal medyadan tepki yağdı.




Asu'nun Öykü'yü hiç düşünmediğini söyleyen izleyiciler, Asu'yu adeta dizinin kötü kadını ilan etti.

Diziyi izleyen herkesin korktuğu bu gelişmenin çok hızlı olması izleyicileri şaşırtsa da baba kızın bu sözler üzerine el ele tutuşması o işin o kadar kolay olmayacağını göstermiş oldu. Demir'in bu saatten sonra babası olmasa bile Öykü'yü başka birine vereceğini kimse düşünmüyor.

Peki Asu, Öykü'nün hastalığını öğrenince de onu almak isteyecek mi? Yoksa yıllar önce yaptığı gibi kaçıp gidecek mi? Cuma akşamı hep birlikte izleyip göreceğiz...

Kızım Asu'nun büyüyü bozacağı 10. bölümüyle, 23 Kasım Cuma akşamı Tv8 ekranlarında olacak...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR