Kızım son bölümden sonra 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tv8’in çok sevilen dizisi Kızım dün akşam 13. Bölümüyle ekranlara geldi. Asu ve Cemal’in baskılarına maruz kalan Öykü bir hayli üzüldü. Peki Kızım 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım son bölümden sonra 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yayın Tarihi: 15.12.2018 02:46:00

Başrollerini Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı Kızım dün akşam 13. Bölümüyle ekranlara geldi. Peki yeni bölümde neler oldu? Kızım 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım’ın 13. Bölümünde görülen velayet davası neticesinde annesine giden Öykü, Asu’yu nasıl hayal ettiğini anlattı. Bu sahnelerde içi acıyan izleyiciler minik Öykü’ye çok üzüldü.

Öte yandan Cemal’in sürekli akıl verdiği Asu, babasından kalan mirası alabilmek için Öykü’yü kendine alıştırmaya çalıştı. Fakat annesine inanmayan Öykü, 13. bölümde Cemal’in sözleriyle adeta şok oldu.


Demir’in ona yalan söylediğini Öykü’ye söyleyen Cemal, onun babasının Demir olmadığını anlatarak Öykü’nün kafasını karıştırdı. Kızım dizisinin 13. Bölümüne bu sahneler damgasını vurdu. Peki Kızım dizisinin 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım dizisi 14.bölümde neler yaşanacak?

Kızım dizisinin 14. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kızım dizisinin 14. Bölüm fragmanı yayınlandığında siremizden ulaşabilirsiniz.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR