Kızım'da Asu her şeyi mahvetti izleyenler açtı ağzını yumdu gözünü

Tv8'in çok sevilen dizisi Kızım dün akşam 10. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat bölümün finalinde Asu öyle bir şey yaptı ki izleyiciler sinirden çatladı.

Kızım'da Asu her şeyi mahvetti izleyenler açtı ağzını yumdu gözünü
Yayın Tarihi: 24.11.2018 13:23:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı Kızım dizisinde Asu herkesi kanser etti.

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Asu, Öykü'nün vefasız annesiydi. Sevilmemesine rağmen Demir ve Öykü'ye bulaşmadığı için kimsenin bir şey söylemediği Asu dünkü bölümde hayatının hatasını yaptı.

Babasının mirasını kendisine bırakması ama kızına bakması şartı, Asu’nun plan yapmasına sebep oldu. 18 yaşına geldiğinde tüm paranın Öykü’ye aktarılacağını öğrenen Asu, mirası almak için Cemal’in de teşvikiyle Öykü ile yakınlık kurmaya çalıştı.



Demir'e Öykü'nün annesi olduğunu söyleyen Asu, onunla vakit geçirmek istediğini söyledi. Buna çok şaşıran Demir'in umrunda olan tek şey Öykü'ydü.

Onun bundan etkilenmesini istemeyen Demir, Asu'nun Öykü'yle vakit geçirmesine izin verdi ama annesi olduğunu asla söylemeyeceği konusunda anlaştılar.

Asu, okul çıkışı Öykü’yü alıp onu AVM’ye götürüp biraz gezip eğlendirdi ve bir anda onu yanına alma kararı aldı.


Tek derdi para olan Asu ise henüz Öykü'nün hastalığını bilmiyor ama kızının babasıyla kurduğu bağı da zerre kadar önemsemiyordu.



Asu Öykü'ye bakabileceğini düşünerek, soluğu Demir'in kapısında aldı ve Öykü'ye pat diye onun annesi olduğunu, onu almaya geldiğini söyledi. 

Bu sahnelerde adeta ekran başında sinirden çatlayan izleyiciler ise Asu'nun asla anne olamayacağını dile getirdiler. Bu olayın da yaşanmasına çok kızan izleyiciler Öykü'nün babasına daha sıkı sarılmasını istiyor.

Duydukları karşısında şok olan Öykü ise hemen babasının eline sarıldı. El ele tutuşan baba kız Asu'ya en net cevabı verdi aslında.

Bundan sonra Neler olacağını, Öykü'nün Asu'ya nasıl bir tepki vereceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz... 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR