Kızım'da Candan'ın büyük sırrı ortaya çıktı herkes mahvoldu

Tv8'in sevilen dizisi Kızım'ın dün akşam ekranlara gelen 7. bölümünde Candan'ın büyük sırrı ortaya çıktı. Candan’ın abisi Cenk, çocuklukta yaşadıkları acı olayı Demir’e anlattı.

Kızım'da Candan'ın büyük sırrı ortaya çıktı herkes mahvoldu
Yayın Tarihi: 3.11.2018 13:11:00

Öykü'yü çok seven ve ona çok iyi davranan Candan'ın Öykü'yü ölen kardeşi Seda'nın yerine koyduğunu düşünen ağabeyi Cem, büyük sırrı Demir'e anlattı.

Demir ilk defa duyduğu bu acı olaya hem çok şaşırdı hem de çok üzüldü. 

Candan'ın küçük kardeşi Seda, Candan telefonla konuşurken caddeden karşıya geçmeye çalışmış ve araba çarpması sonucu ölmüştü. Hal böyle olunca aile parçalanmış ve Candan'ın babası yıllarca kardeşiyle ilgilenmediği için onu suçlamıştı.



Bu nedenle yıllardır vicdan azabı çeken Candan'a, Öykü'yle ilgilenmek çok iyi geliyordu. Tüm bu hikayeyi Demir'e anlatan Cem ise kardeşinin Öykü'yü Seda'nın yerine koyduğunun farkındaydı. 


Bu yüzden Demir'e yakın bir zamanda Amerika'ya döneceğini ve Candan'ın onlarla çok mutlu olduğunu, onu yalnız bırakmamaları gerektiğini söyledi.

Duydukları yüzünden çok üzülen Demir ise Candan'ı daha iyi anlamış ve ağabeyi Cem'e onu yalnız bırakmayacağı konusunda söz verdi.

Bu sayede Candan'ın da geçmişinde yaşadığı tramva ortaya çıkmış oldu.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR