Kızım'da her şey 7. bölüme kaldı, heyecan dorukta!

Tv8'in yeni başlayan dizisi Kızım, dün akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat merak edilen tüm detaylar bir sonraki bölüme kaldı.

Kızım'da her şey 7. bölüme kaldı, heyecan dorukta!
Yayın Tarihi: 20.10.2018 10:09:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı dizi, kısa sürede Cuma akşamlarının favorilerinden biri oldu.

Dünkü bölümde de bir çok yeni gelişme olan dizide, iki yeni karakter ortaya çıktı. Zamanında Demir'in ona attığı kazık yüzünden hapis yatan Cemal, dışarı çıktı. Onun dışında Öykü'nün annesi Asu Karahan'ın ortaya çıkması işlerin seyrini değiştirdi.




Cemal'in Asu'ya Öykü'nün kendi kızı olup olmadığını sorması ise izleyenleri adeta şoke etti. Gerçeğin böyle olmaması konusunda temennilerde bulunan izleyiciler gerçeği ne yazık ki Kızım'ın 6. bölümde öğrenemedi.

Gerçeği öğrenemeyen bir diğer isim de Demir'di. Geçtiğimiz hafta Öykü'nün teyzesi sandığı kadınla buluşan ve Öykü'yü neden bıraktığını öğrenemeyen Demir bu işin üzerine gitmeye karar verdi. Öykü'ye her şeyi anlatan ve teyzesinin onu neden bıraktığını soran Demir henüz bir şey öğrenemedi.

Tahminimizce Öykü'nün hastalığında ortaya çıkacağı dizide bütün düğümler önümüzdeki bölümde çözülecek. Bu durumu izleyiciler biraz isyan etse de dizinin gidişatından herkes çok memnun...

Neler olacağını, gerçeklerin dengeleri nasıl değiştireceğini hep birlikte izleyip göreceğiz... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR