Kızım'da işler arap saçına döndü! Öykü'nün babası Cemal mi?

Tv8'in yeni iddialı dizisi Kızım'ın 5. bölüm 2. fragmanı izleyenleri şoke etti. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi kısa sürede iyi bir izleyici kitlesine ulaştı.

Kızım'da işler arap saçına döndü! Öykü'nün babası Cemal mi?
Yayın Tarihi: 19.10.2018 13:10:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Selin Şekerci de dahil oldu.

Öykü'nün annesi olarak diziye katılan Şekerci, 5. bölüm 2. fragmanında ortaya çıktı. Kızından bir haber kendi hayatını yaşayan bir anne profili çizen Şekerci'nin karakteri çok merak ediliyor.

Fragmanda Serhat Teoman'ın canlandırdığı Cemal'le karşı karşıya gelen Şekerci ise herkesin aklını karıştırdı. Cemal'in sorduğu "Öykü'nün babası ben miyim?" sorusuyla şaşıran izleyiciler yaşananlara anlam veremedi.


Öykü'yle Demir'in arasındaki ilişkiye bayılan izleyiciler, gerçek baba kızın ikisi olması gerektiğini söylerken, Cemal'in bu olayın peşine düşmekten vazgeçmesini temenni ediyor.

"Cemal ne saçmalıyorsun!", "Hayır ya Öykü'nün babası Demir!", "Yok artık ne oluyor burada!", "Cemal'in kızı olmasın ne olur!", "Öykü'ye herkes yalan mı söylemiş yani!" gibi yorumlar yapan izleyiciler gerçeği çok merak ediyor.

Öykünün gerçek babasının kim olduğunu bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde öğrenebileceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR