Kızım'da tam baba kız oldular dedik işler değişti Asu her şeyi karıştırabilir

Tv8'in çok sevilen yeni dizisi Kızım'ın 9. bölüm 3. fragmanı herkesi ağlattı. Demir'ın kızı için çabalamasını takdir eden izleyiciler Asu'yu Öykü'nün karşısında görünce şok oldu.

Kızım'da tam baba kız oldular dedik işler değişti Asu her şeyi karıştırabilir
Yayın Tarihi: 15.11.2018 13:14:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizide, kızının hastalığını öğrenen Demir ona daha iyi bir hayat yaşatmak için harekete geçecek.

Demir'in bu konudaki ilk hamlesi bir ev tutmak olacak. Öykü'yü artık o pansiyona götürmek istemeyen Demir, Öykü'yü sevinçten ağlatacak.

Hastalığını öğrendikten sonra kızına daha sıkı bağlanan Demir, Öykü'ye artık daha bağlı bir baba profili çiziyor. Tam bir baba gibi Öykü’yü koruyup kollamaya ve ona kucak açmaya başlayacak olan Demir izleyenlerin takdirini kazanıyor.

Baba kızın bu halleri herkesin hoşuna giderken Asu'nun çıkıp gelmesi herkesi şok etti.


Fragmanda Asu, Demir’in yeni tuttuğu eve geliyor. Kapıyı Öykü açıyor. Öykü ilk kez annesi ile karşı karşıya geliyor.

Bu olaya çok sinirlenen izleyiciler ise tam Öykü ve Demir, baba kız olmuşken Asu'nun böyle ortaya çıkmasına tepki gösterdi. 

"Tam gözlerim dolu dolu oldu derken Asu'yu görünce gelen kriz!", "Ya bu kadının ne işi var!", "Ah be Öykü!", "Öf bozulacak bu baba kız ilişkisi!"  gibi yorumlar yapan izleyiciler kızına annelik yapmayan Asu'nun kızından da Demir'den de uzak durmasını istiyor.

Neler olacağını, Asu'nun Öykü'ye annesi olduğunu söyleyip söylemeyeceğini yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR