Kobe Bryant öldü mü? California’da helikopter kazası oldu mu

NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ın formasını giymiş Amerikalı emekli profesyonel basketbolcu Kobe Bryant öldü iddiası sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Kobe Bryant öldü mü? California’da helikopter kazası oldu mu
Yayın Tarihi: 26.01.2020 22:53:00

Los Angeles Lakers'ın efsane basketbolcusu Kobe Bryant öldü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. İddilara göre; bugün California'da gerçekleşen bir helikopter kazası olduğu ve o helikopterde Kobe Bryant da vardı. Bu haberin yayılmasıyla basketbolcuyu tanıyan tanımayan herkes Kobe Bryant öldü mü? İyi mi? Haber var mı? aramaya başladı.

KOBE BRYANT ÖLDÜ MÜ?

Los Angeles Polis Departmanı, 5 kişinin olduğu helikopter kazasında kurtulan olmadığını açıkladı. Kobe Byrant öldü. Neden öldü? Konuyla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. 




KOBE BRYANT KİMDİR? 

Kobe Bryant, Philadelphia'da doğdu. Babası da bir NBA basketbolcusu olan Kobe, ismini annesinin bir Çin lokantasında yediği kobe usulü biftekten almıştır. Kobe 5 yaşına geldiğinde yaşamında büyük bir etkisi olacak İtalya'ya taşınmışlardı. Kobe, babasının maçlarını izlerken basketbola alışmıştı. Fakat İtalya'da yaşayıp da futboldan etkilenmemek mümkün değildi. Kobe de futbola en az basketbola duyduğu kadar ilgi duymakta idi. Ama zamanla bütün ilgisi basketbola kaydı. Çünkü Amerika'ya geri dönmüşlerdi ve boyu gitgide uzamakta idi. Kobe burada basketbolunu geliştirdi ve 13 yaşına geldiğinde babasını yenebilir hale geldi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR