Kolarov Fenerbahçe'de! Kolarov İstanbul'a Ne Zaman Gelecek?

Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Roma'dan Kolarov transferini bitirdi! Kolarov artık resmen Fenerli! Peki Kolarov ne zaman İstanbul'a geliyor? Kolarov imzayı ne zaman atacak?

Kolarov Fenerbahçe'de! Kolarov İstanbul'a Ne Zaman Gelecek?
Yayın Tarihi: 2.08.2019 22:12:00

Fenerbahçe, Roma'dan Kolarov'u transfer etti! Uzun süredir sol bek pozisyonuna Kolarov'u transfer etmek için uğraş veren Fenerbahçe, transferde mutlu sona ulaştı! Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığının ardından mutlaka transfer yapılması gereken sol bek pozisyonuna Kolarov geliyor! 

Roma kulübüyle uzun süredir görüşme halinde olan Fenerbahçe Kolarov transferini tamamladı! İlk etapta Fenerbahçe'den 4 milyon euro isteyen Roma kulübü, Fenerbahçe'nin 2,5 milyon euroluk teklifine razı oldu. Kolarov da 3 yıllık sözleşme imzalayacağı Fenerbahçe için kulübü Roma'ya baskı yaptı! 

Kolarov Transferinde Roma "Engeli" Aşıldı

Menajer Mirsad Türkcan, Roma-Fenerbahçe görüşmelerinde masaya oturdu ve sorunları çözdü! 4 milyon euroluk bonservis inadı 2,5 milyon euroda anlaşmaya bağlandı ve Fenerbahçe Kolarov transferini tamamladı! 


Kolarov Kulübü Roma'ya Baskı Yaptı! 

Kolarov Roma'da gemileri yaktı! Hazırlık kampını Roma'da geçiren Sırp sol bek, Fenerbahçe'ye gitmek istediğini açıkladı ve kolaylık sağlanmasını talep etti. Transferde böylece tamamlandı. 

Kolarov İstanbul'a Ne Zaman Gelecek?

Kolarov'un Fenerbahçe'ye transferinin Kurban Bayramı tatili öncesi bitmesi bekleniyor. 1-2 güne Roma ile son detaylarda görüşülüp iş imzaya kalacak. Kolarov'un önümüzdeki hafta içi İstanbul'da olması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR