Kolarov Fenerbahçe'ye Geliyor! Fener Aleksandr Kolarov Transferini Bitiyor

Fenerbahçe, sol beke Aleksandr Kolarov'u transfer ediyor! Uzun süredir görüşmelerin sürdüğü Kolarov ile anlaşma tamam. Fenerbahçe taraftarı Kolarov'u bekliyor. Kolarov ne zaman gelecek? Aleksandr Kolarov Bonservisi ve yıllık ücreti ne olacak?

Kolarov Fenerbahçe'ye Geliyor! Fener Aleksandr Kolarov Transferini Bitiyor
Yayın Tarihi: 1.08.2019 13:55:00

Audi Cup turnuvasına katılan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi eksiklerini görmüş oldu! 6-1'lik Bayern Münih ve 5-3'lük Real Madrid mağlubiyetleri sonrası rota yeniden transfere çevrildi. Başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal bir araya gelerek yol haritasını çiziyor. Transferde ilk hedef, uzun süredir peşinden koşulan Kolarov olacak! Başkan Ali Koç, Kolarov transferini bitirmek için bizzat İtalya'ya gidiyor!

Gözler Roma'da... Kolarov'un bonservis bedeliyle ilgili sorun çözülür çözülmez Sırp futbolcu Kolarov Fenerbahçe formasını giyecek!

Daha önce oyuncunun menajeri ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, Roma kulübünün oyuncuyu bırakmaya yanaşmaması sonucu transferi beklemeye almıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Damien Comolli, Kolarov transferi için bizzat İtalya'ya uçtu! 

ROMA BONSERVİS İSTİYOR FENERBAHÇE BEDELSİZ ALIYOR


İnter kulübününde devreye girmesiyle Aleksandr Kolarov için 3 milyon euro bonservis isteyen Roma kulübüyle Fenerbahçe arasında görüşmeler sürüyor.

Mali kurallar gereği FFP anlaşmasından taviz vermeyen Fenerbahçe, 33 yaşındaki Sırp Sol bek oyuncusunu bonservissiz almak istiyor. Kolarov da 2,7 milyon eurodan 2+1 yıllık sözleşme teklifi aldığı Fenerbahçe'ye gelmek için can atıyor. Kolarov'un da istekli olması masada Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor. 

HASAN ALİ KALDIRIM 1,5 AY YOK KOLAROV MUTLAKA GELECEK

Audi Cup'ta Bayern Münih maçının ilk yarısında sakatlanan ve sahayı terk etmek zorunda kalan Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığının ciddi olduğu ve yaklaşık 1,5 - 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığında Fenerbahçe'nin sol beke mutlaka takviye yapması gerekiyor.

Ersun Yanal, sol beke Hasan Ali'nin yedek devam etmesi ve mutlaka Kolarov'un alınmasını istedi. Ali Koç ve Comolli, önümüzdeki hafta içine Kolarov transferini tamamlamak istiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR