Konut satın alacaklara müjde! O kişilere sıfır faizli 24 ay ödemesiz destek kredi paketi veriliyor

Birçok kişi geldiğimiz yaz ayları içerisinde konut kredilerine yoğun bir şekilde ilgi göstermektedir. Genel olarak uzmanların da belirttiği üzere ev fiyatları korona virüs salgını nedeniyle son derece artmış şekildedir. Bu noktada da ev fiyatlarının çok daha fazla yükselmemesi için çeşitli konut

Konut satın alacaklara müjde! O kişilere sıfır faizli 24 ay ödemesiz destek kredi paketi veriliyor
Yayın Tarihi: 13.09.2020 13:55:00

Birçok kişi geldiğimiz yaz ayları içerisinde konut kredilerine yoğun bir şekilde ilgi göstermektedir. Genel olarak uzmanların da belirttiği üzere ev fiyatları korona virüs salgını nedeniyle son derece artmış şekildedir. Bu noktada da ev fiyatlarının çok daha fazla yükselmemesi için çeşitli konut kredilerinden faydalanarak ev satın alma işlemini gerçekleştirmek gerekiyor. Yaz aylarının sonlarına doğru çok daha fazla artması beklenen bu ev fiyatlarının ise üniversitelerin de açılmasına yakın biraz daha fiyat artışı göreceği belirtilmektedir. Kamu bankaları da tam bu noktada ev satın almak isteyenlere avantajlı konut kredi fırsatları sunmaktadır.

Bu yıl açıklanan konut kredilerinden söz edecek olursak son derece ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik olduklarını söyleyebiliriz. Özellikle korona virüs salgını nedeniyle işlerine devam edemeyen ya da yeterince gelir edemeyen kişilere yönelik olan bu konut kredileri ödeme kolaylıkları yönünden son derece tavsiye edilmektedir. Diğer konut kredi paketlerinden çok daha düşük faiz oranlarına sahip olan bu kredi paketlerinde vade süreleri de çok uzun olarak düzenlenmektedir. 2 yıl geri ödemesiz dönemin de bulunduğu konut kredisi fırsatlarından hemen yararlanmak içinse geçerli süre giderek daralmaktadır. Ev sahibi olmak isteyen kişiler bu Ağustos ayı içerisinde ilgili bankalardan başvurularını geciktirmeden yapmaları gerekmektedir.

AKBANK KONUT KREDİSİ FIRSATLARI

Akbank konut kredisi fırsatlarından söz edecek olursak genel olarak yüzde 0,85 faiz oranlarından başladıklarını söyleyebiliriz. Bunun yanında 850 bin liraya kadar sağlanan bu kredi fırsatları herkese yönelik olarak tasarlanmıştır. Bu kredi tutarlarından kredi çekmek isteyen kişiler ise ilgili banka şubesine giderek kredi başvurularını yapabilirler. Kredinin ise geri ödemesiz dönemi de bulunmaktadır. Böylelikle ödeme konusunda da kredi sahipleri avantajlı olmaktadır.

EMLAK KONUT GYO AVANTAJLI KONUT KREDİSİ FIRSATLARI


Emlak Konut GYO olarak konut kredisi fırsatları oldukça çeşitli olmaktadır. Yüzde 0,79 faiz oranlarından başlayan kredi paketlerinde 24 ay geri ödemesiz dönem de yer almaktadır. 1 milyon TL’ye kadar konut kredisi alınabilmektedir. Bu tutarda olan konut kredisinde ise yüzde 0,69 faiz oranı geçerli olmaktadır. Daha üst düzey kredi tutarlarında ise yüzde 0,79 faiz oranı uygulanmaktadır. Vade süreleri ve diğer koşullarla birlikte faiz oranları yükselebilmektedir.

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ FIRSATLARI

İş Bankası da birçok kişinin ihtiyacı olan konut kredisi fırsatlarını sunmaktadır. Yüzde 0,87 faiz oranından başlayan kredi paketleri 500 bin liraya kadar alınabilmektedir. Bunun yanında diğer bankalarda olduğu gibi İş Bankası’nda da belirli bir geri ödemesiz dönem bulunmaktadır. Bu dönem içerisinde kredi sahipleri gerekli kredi ödemelerini düzene sokabilmekte ve ona göre kredi ödemelerine başlayabilmektedir.

HALKBANK, ZİRAAT BANKASI VE VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FIRSATLARI

Kamu bankaları da ev satın almak isteyen kişilere avantajlı konut kredisi fırsatları sunmaktadır. Sıfır ve ikinci el konutlar için 500 bin liraya kadar verilebilen bu konut kredileri 12 ay geri ödemesiz olarak verilmektedir. Böylelikle ödeme konusunda da konut kredileri zorluk çıkarmamaktadır. Üç büyük şehir olan İstanbul, Ankara ve İzmir’de de 750 bin liraya kadar konut kredisi imkânı sunulabilmektedir. Bu kredilerde ise sunulacak olan kredi faiz oranı da yüzde 0,64 olarak belirlenmektedir. İkinci el konutlarda da bu faiz oranı yüzde 0,74 olarak verilmektedir. En düşük vade süreleri de 13 ay olarak belirlenmektedir. Vade süresinin uzamasına bağlı olarak faiz oranları ufak değişikliklere uğrayabilmektedir. Başvurular ise İnternet üzerinden olmaktadır.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR