Koton Kaban ve Mont Modelleri: Dış Giyimin Favori Parçaları

Havalar serinlemeye başladığında hayatımıza giren mevsimlik montlar, kış günlerinde yerini sımsıcak tutan kaban ve mont modellerine bırakır.

Koton Kaban ve Mont Modelleri: Dış Giyimin Favori Parçaları
Yayın Tarihi: 9.11.2023 16:47:00

Havalar serinlemeye başladığında hayatımıza giren mevsimlik montlar, kış günlerinde yerini sımsıcak tutan kaban ve mont modellerine bırakır. Mont modelleri genelde daha kalın, su geçirmeyen, spor görünümlü, kapüşonlu ve bol cepli tasarımlarla bilinir. Şişme mont, kapitone mont, deri mont ve softshell mont en bilinen mont modellerindendir. Kabanlar ise klasik giyimle kombinlenebilen, daha şık dış giyim ürünlerinden sayılabilir. Kaşe kaban, zamansız şıklık sunan ve hem günlük hem de ofis kombinlerine uyum sağlayabilen kaban modellerindendir. Son yılların trendlerinden peluş kaban ve teddy kaban modelleri ise şık bir görünüm yaratırken, yumuşak dokusu ile sıcacık tutuyor. Rahat kesimi ile tarz görünmek isteyenlerin tercihi oversize kaban modelleri ise, kot pantolonlarla da taytlarla da kolayca kombinlenebiliyor.

Trendleri yakalamak isteyenlerin ve günün her anı şık görünmek isteyenlerin tercihi Koton’da, kaban modelleri için de mont modelleri için de birbirinden tarz seçenekler bulunuyor. Erkek mont koleksiyonunda öne çıkan model ise şişme monttur. Erkek şişme mont, günlük ve spor kombinlere kolayca uyum sağlarken ofis stili için de oldukça uygundur. Daha klasik bir tarz benimsiyorsanız ya da şık ortamlar için bir dış giyim ürünü arıyorsanız, deri mont erkek ya da kaşe kaban erkek modellerini mutlaka denemelisiniz. Erkek kaban modelleri arasında en çok tercih edilenlerden olan kaşe kaban modelleri için farklı boy ve model alternatifleri bulmak mümkün. İster şişme mont erkek, isterseniz erkek kaşe kaban arıyor olun hiç fark etmez, trend modelleri keşfetmek için hemen erkek mont kaban modellerine göz atın!




Kadın mont ve kadın kaban modelleri için birbirinden şık ve trend seçenekler Koton’da!

Soğuk günlerde tam koruma sağlayan şişme mont kadın modellerinden, yumuşak dokusu ile çok sevilen peluş montlara kadar her giyim zevkine hitap edebilen Koton kadın mont modelleri bulunuyor. Bayan mont modelleri genelde günlük ve spor kombinler ile tercih edilebiliyor. Şık bir davete giderken ya da klasik bir ofis günü için kadın kaban modelleri ideal olacaktır. Kaban erkek modellerinde olduğu gibi öne çıkan tercih, kadın kaşe kaban modelidir. Özellikle siyah kaşe kaban, kolay kombinlenebilmesiyle favorilerdendir. Ofiste, günlük giyimde, soğuk havalarda ya da mevsim geçişlerinde rahatlıkla tercih edebileceğiniz Koton kadın mont ve kadın kaban modellerini hemen keşfedin!
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR