Kredi alamayanlara 10.000 TL kredi veren bankalar ve bu bankaların kredi başvuru şartları yayınlandı

Kredi alamayanlara 10.000 TL kredi veren bankalar ve bu bankaların kredi başvuru şartları hakkında sizlere bilgiler vereceğiz. Bu vereceğimiz bankalardan kredi notunuz düşük olsa bile anında kredi alabileceksiniz. 60 ay vadeye kadar verilen kredilerde hızlı bir şekilde işlem yapabileceksiniz. İşte b

Kredi alamayanlara 10.000 TL kredi veren bankalar ve bu bankaların kredi başvuru şartları yayınlandı
Yayın Tarihi: 24.08.2020 13:56:00

Kredi alamayanlara 10.000 TL kredi veren bankalar ve bu bankaların kredi başvuru şartları hakkında sizlere bilgiler vereceğiz. Bu vereceğimiz bankalardan kredi notunuz düşük olsa bile anında kredi alabileceksiniz. 60 ay vadeye kadar verilen kredilerde hızlı bir şekilde işlem yapabileceksiniz. İşte bankalar ve kredi başvuru detayları…

Kredi başvurusu yaptığınızda bankalar sizin kimlik numaranızdan sorgulama yapacaklardır. Kredi sorgulaması olan kişilerin bankalardan onay alabilmeleri kredi notuna bağlıdır. Bankalar kişilerin kredi notuna göre onay vermektedir. Bu kredi notu sizin banka ödemelerinize göre değişmektedir. Ülkemizde kredi notu yüzünden kredi alamayan çok kişi olduğu için bazı bankalar bu kişilere özel kredi kampanyaları yapmaktadırlar. Sizlerde eğer kredi skorunuz yüzünden kredi onayı alamıyorsanız, bu vereceğimiz bankalardan sicilinizin temiz olması durumunda onay alabileceksiniz. Kredi sicili sizin bankalardaki ödemelerinizi kapsamaktadır. Eğer icralık olduysanız kredi onayı alamazsınız.


Şimdi sizlere 10.000 TL kredi almak istediğiniz zaman hangi bankalardan işlem yapacağınız hakkında bilgiler vereceğiz. Bu bankalardan 18 yaşında büyük olmanız ve TC vatandaşı olmanız durumunda kredi kullanabilirsiniz.

Aktifbank 10.000 TL Kredi Başvurusu

Aktifbank, düşük kredi notunu dert etmeyin kampanyası ile sizlere kredi imkanı sağlamaktadır. Kredi başvurusu yaptığınızda bu banka sadece kredi sicilinize bakarak onay verecektir. Kredi başvurusu yaptığınızda 60 ay vadeye kadar sizlere kredi imkanı sağlanmaktadır. Başvuru internet sitesinden veya SMS ile yapılmaktadır. Kredi başvurusu yaptığınızda hemen sonuç size gelir ve krediniz kendi adresinizde kullandırılır. Kredi başvurusu için SMS ile işlem yapacaksanız Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı 3050’ye gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yaptığınızda sizlere sonuç gelir ve onay almanız durumunda sizi genel müdürlük arar.

Aktifbank ayrıca PTT üzerinden de emeklilere kredi vermektedir. Eğer emekli maaşınızı PTT’den alıyorsanız 60.000 TL’ye kadar banka sizlere kredi imkanı sağlamaktadır. Bunun için en yakın PTT şubesine gitmeniz yeterli olacaktır. Onaylanan kredinizi de başvuru yaptığınız gişeden kullanabilirsiniz.

Şekerbank 10.000 TL Kredi Başvurusu

Kredi alamayanlara 10.000 TL kredi veren bir diğer banka Şekerbank olmuştur. Bu banka üzerinden 60 ay vadeye kadar sizlere kredi imkanı verilmektedir. En yakın banka şubesinden kredi başvurusu yapmanız gerekiyor. Çalışan kişilerin en az 3 aydır aynı iş yerinde çalışması ve emekli olan kişilerin de bu bankaya emekli maaşını taşıması durumunda kredi alacaklardır. Hatta emekli olan kişiler bu bankadan daha yüksek limitlerde kredi kullanabilirler. Kredi notunuz yüzünden kredi alamıyorsanız ve 10 bin TL üzerinde işlem yapacaksanız banka ipotekli olarak sizlere kredi imkanı sağlamaktadır. Vereceğiniz ipoteğin ekspertiz değerinin %50’sine kadar banka kredi verecektir.

Şekerbank ve Aktifbank gibi ayrıca Burgan Bank, ICBC Bank, Odeabank, Fibabanka, Vakıfbank, Ziraat Bankası gibi bankalarda düşük kredi notuna göre kampanyalar yapan bankalardır. Sizlerde bu bankalardan hızlı kredi başvurusu yapabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR