Kredi kartı başvurusu yapacaklar dikkat! Başvuru sonrası o banka 300 TL ödeyecek!

Kredi kartı başvurusu yapacaklar dikkat! Başvuru sonrası o banka 300 TL ödeyecek!

Kredi kartı başvurusu yapacaklar dikkat! Başvuru sonrası o banka 300 TL ödeyecek!
Yayın Tarihi: 22.11.2023 11:13:00

DenizBank, kredi kartı kullanıcılarına özel bir avantajla alışveriş dünyasına renk katıyor! Kasım ayına özel olarak sunulan bu eşsiz kampanya ile 3 ay boyunca yapacağınız harcamalarda 300 TL'ye varan indirim kazanma fırsatı sizi bekliyor. Detaylar ise şu şekilde...

Kampanya Detayları:

1. Katılım ve Başvuru Şartları:

DenizBank Kredi Kartı'na başvurmak isteyen müşteriler, kampanyadan sadece MobilDeniz ve İnternet Bankacılığı üzerinden yapacakları ilk bireysel kredi kartı başvurularında faydalanabilirler. Ancak, 1.11.2023 - 30.11.2023 tarihleri arasında MobilDeniz aracılığıyla ilk kez DenizBank müşterisi olanlar bu kampanyadan yararlanamazlar.

2. Kampanya Kapsamı ve İndirim Detayları:

01.10.2023 - 31.10.2023 tarihleri arasında onaylanan bireysel asıl kredi kartları kampanyaya dahildir. Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı satışları ise kampanya dışındadır. Müşteriler, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında internet üzerinden yapacakları alışverişlerin ayda maksimum yarısı (50%) kadarını, 3 ay süresince toplamda 300 TL'ye varan indirimle gerçekleştirebilirler.

3. Katılım ve Kullanım Koşulları:

Kampanya katılımlı değildir; sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları otomatik olarak kampanyaya dahil edilir. Başvuru tarihinde mevcut açık statülü bir DenizBank bireysel kredi kartı bulunmamalıdır. Ayrıca, 1 Mayıs 2023 itibariyle kapatılan kartlar için yeni kart alınması durumunda kampanyaya dahil olunamaz.

4. İndirim Kapsamı ve Harcama Detayları:

Sadece internet harcamaları kampanyaya dahil olup, fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir. Sanal Kart ve Ek Kart ile yapılan işlemler ise indirime tabidir. İndirimler, takip eden ayın ilk 7 iş günü içinde karta yansıtılır ve ayrıca SMS ile bilgilendirme yapılır.

5. Kampanya Esnekliği ve Tekrar Kullanım:

Kampanya müşteri bazlıdır; her müşteri ödülden bir defa faydalanabilir. Bir müşteri kampanya dahilinde 3 ay boyunca ayda en fazla 100 TL, toplamda ise 300 TL indirim kazanabilir. Bonus POS kullanımı zorunlu değildir. İade veya iptal işlemleri indirime yansıtılmaz. DenizBank, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR