Kredi Kartı Borçlarınızı Unutun: 3 Banka Birleşiyor ve Borçlarınızı Kapatıyor!

Kredi Kartı Borçlarınızı Unutun: 3 Banka Birleşiyor ve Borçlarınızı Kapatıyor!

Kredi Kartı Borçlarınızı Unutun: 3 Banka Birleşiyor ve Borçlarınızı Kapatıyor!
Yayın Tarihi: 27.10.2023 14:45:00

Kredi kartı borçları, pek çok insanın ekonomik dengesini sarsan bir sorun haline gelmiş durumda. Ancak, iyi bir haberimiz var! Ülkemizdeki birkaç büyük banka, finansal sıkıntı içinde olanlara nefes aldıracak muhteşem bir fırsat sunuyor. Artık kredi kartı borçlarınızı tek bir bankada birleştirip daha düşük faiz oranlarıyla rahatça ödeyebilirsiniz. Üstelik bu kampanya kapsamında kredi kartı borçlarınızı kapatmanıza yardımcı olacak üç büyük banka var: Ziraat Bankası, Denizbank ve Vakıfbank.

İşte bu bankaların sunduğu kredi kartı borcu kapatma fırsatlarına dair detaylar:

Ziraat Bankası Kredi Kartı Borcu Kapatma Kredisi

Ziraat Bankası, finansal sıkıntı yaşayanlara 35.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi imkanı sunuyor. Başvurunuzun onaylanabilmesi için en az 6 aylık düzenli sigorta ödemesi yapmış olmanız gerekiyor. Emekli olanlar ise emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıyarak bu krediyi alabilirler. Kredi kartı borçlarınızı Ziraat Bankası şubelerine giderek kolayca kapatabilirsiniz. Kredi vadesi 36 aydır ve ilk taksiti 3 ay erteleyebilirsiniz.

Denizbank Kredi Kartı Borcu Kapatma Kredisi

Denizbank da 35.000 TL'ye kadar kredi kartı borcu kapatma kredisi sunan bankalardan biri. Bu fırsattan yararlanmak için Denizbank şubesine başvurmanız yeterli. Kredi kartı borçlarınız banka tarafından hesaplanacak ve ödenerek size kredi verilecektir. Kredi vadesi 36 aydır ve ilk taksiti 3 ay erteleyebilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Kartı Borcu Kapatma Kredisi

Vakıfbank, kamu bankası olarak 35.000 TL'ye kadar kredi kartı borcu kapatma kredisi sunuyor. Emekli olanlar, devlet memurları ve esnaf olan vatandaşlar bu fırsattan yararlanabilirler. Kredi kartı borçlarınızı Vakıfbank şubelerine giderek kapatabilirsiniz. Vakıfbank, düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor. Emekli olanlar emekli maaşlarını bu bankaya taşımalıdır ve sigortalı olarak çalışanlar en az 1 yıl aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışmış olmalıdır.

Kredi kartı borçları artık sizi strese sokmasın. Bu kredi kartı borcu kapatma kampanyalarıyla finansal yüklerinizi hafifletebilir ve daha düşük faiz oranlarıyla borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması için ilgili bankanın kredi şartlarını incelemeniz önemlidir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR