Kredi Kartı İşsizlik Sigortası Garanti’den! İşsiz Kalma Durumunuzda Bile Kredi Kartı Ödemeleriniz Aksamasın!

İşsiz kalırsam kredi kartı borcumu nasıl ödeyeceğim diye endişelenmeyin. Garanti Kredi Kartı Ödeme Güvencesi yaptırın, alışverişlerinizin keyfini çıkarmaya devam edin.

Kredi Kartı İşsizlik Sigortası Garanti’den! İşsiz Kalma Durumunuzda Bile Kredi Kartı Ödemeleriniz Aksamasın!
Yayın Tarihi: 4.12.2020 15:08:00

İşsiz kalırsam kredi kartı borcumu nasıl ödeyeceğim diye endişelenmeyin. Garanti Kredi Kartı Ödeme Güvencesi yaptırın, alışverişlerinizin keyfini çıkarmaya devam edin.
 
Kredi kartı harcamanızın yalnızca %1’i kadar aylık prim ödeyerek sahip olabileceğiniz Kredi Kartı Ödeme Güvencesi ile vefat, kaza veya hastalık sonucu daimi ve geçici maluliyet, bordrolu çalışansanız, işsizlik, serbest meslek sahibiyseniz de kaza veya hastalık sonucu hastanede yatma durumlarında son ekstredeki toplam harcamanız Garanti BBVA Emeklilik tarafından güvence altına alınır.
 
Kaza sonucu tedavi görmeniz halinde oluşan tedavi masrafları ise, sertifikada belirtilen tedavi masrafları limiti ile sınırlı olmak üzere ve fatura karşılığında ödenir.
 
Üstelik çalışma durumunuz değiştikçe teminatlarımız da size uyacak şekilde değişir.
Bilgilendirme Formu’na buradan ulaşabilirsiniz.
 
Detaylı bilgi için Garanti Bankası’nın 444 0 333 Müşteri İletişim Merkezini arayabilirsiniz.
 
Kredi Kartı Ödeme Güvencesi’nin detayları ile ilgili Garanti Bankası’dan yapılan açıklama şöyle:

*Kredi Kartı Ödeme Güvencesi Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından sunulmaktadır. 
**Kredi Kartı Ödeme Güvencesi, Garanti BBVA kredi kartlarının risklerini güvence altına almaktadır.

TEMİNATLAR VE EK BİLGİLER

Kredi Kartı Ödeme Güvencesi ile en son ekstrenizdeki kredi kartı harcama tutarınız ve ileriye yönelik taksitlendirilmiş ödemeleriniz güvence altına alınır. Her ay gelen ekstre harcamanıza göre belirlenen teminat ile kredi kartınızı kullandığınız kadar sigortalanırsınız. Kredi kartı borcunuz varsa sigortalı olur, yoksa prim ödemezsiniz.

Kredi Kartı Ödeme Güvencesi’ni kullanmaya başlayıp 30 gün içinde iptal etmeye karar verirseniz, ödemeleriniz hesabınıza geri yatırılır ve hiçbir maddi kaybınız olmaz.
 
KREDİ KARTI ÖDEME GÜVENCESİ
Sigorta Teminatı Vefat, kaza sonucu tedavi masrafları, kaza sonucu daimi maluliyet, hastalık sonucu tam ve daimi maluliyet, bordrolu çalışanlar için istek dışı işsizlik veya serbest meslek sahipleri için kaza veya hastalık sonucu hastanede yatma  (gündelik hastane tazminatı). 
Aylık teminat bedeli en fazla 5.000 TL'dir. Emekli ve sözleşmeli çalışanlar bu teminatlardan yararlanamazlar. 
Teminat Tutarı Riskin gerçekleşmesinden önceki son ekstredeki toplam borç (ilgili dönem ekstre harcamanız + ileri vadeli taksitler toplamı + ekspres limitinizi kullanarak yaptığınız harcamalar)
Sigorta Primi Sigorta primi, teminat tutarının %1'i kadardır.  Aylık maksimum prim tutarı 50 TL'dir.
Sigorta Süresi Sigortalının sigorta ettiren ile kredi kartı ilişkisi devam ettiği sürece, poliçe otomatik olarak yenilenir.

İSTEK DIŞI İŞSİZLİK TEMİNATI

Bir işyerinde çalışırken, herhangi bir kasıt ve kusur olmaksızın istek dışı işinizi kaybederseniz kredi kartı borçlarınız güvence altına alınır.
İstek Dışı İşsizlik teminatından yararlanmak için  aynı işyerinde 180 gün çalışmış özel sektör bordrolu çalışanı olmanız gerekmektedir. Poliçe ilk satın alındığı tarihte, çalışma süreniz 180 günden az ise, eksik kalan kısım muafiyet süresine eklenir.

İSTEK DIŞI İŞSİZLİK TEMİNATINA HAK KAZANMA KOŞULLARI

Sigorta başvuru tarihinden itibaren 120 gün çalışmış olmanız, işsiz kaldığınız tarihten itibaren ise en az 30 gün boyunca işsizliğinizin devam etmesi gerekmektedir.

GÜNDELİK HASTANE TAZMİNATI TEMİNATI 

Serbest meslek çalışanıysanız, bir hastalık veya kaza sonucu hastalık neticesinde, T.C Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı tam teşekküllü bir hastanede üç (3) tam günden az olmamak üzere yatmanız durumunda oluşacak gelir kaybını teminat altına alan Gündelik Hastane Tazminatı Teminatı’ndan yararlanabilirsiniz.

GÜNDELİK HASTANE TEMİNATINA HAK KAZANMA KOŞULLARI

Sigorta başvuru tarihinizden itibaren 120 gün çalışmış olma, en az 3 gün aralıksız hastanede yatmış olma koşulları aranmaktadır.

TEKRAR HAK EDİŞ

İstek dışı işsizlik tazminatının yeniden ödenebilmesi için, 120 gün çalışmış olmanız ve bu süre boyunca sigortanızın devamı gerekmektedir.

Gündelik hastane tazminatının yeniden ödenebilmesi için, aynı sebeple hastaneye yatışlarda iki yatış arasında en az 120 gün, farklı sebepten yatışlarda ise en az 30 gün geçmiş olması gereklidir. 

TEMİNAT KAPSAMI DIŞINDAKİ HALLER

Teminat kapsamı dışındaki halleri görmek için tıklayınız.

Vergi Avantajı

İster ücretli çalışan ister serbest meslek sahibi olun; 193 sayılı Gelir Vergisi Kanunu'nun 63. ve 89. maddelerine göre kendiniz, eşiniz ve küçük çocuklarınız için ödeyeceğiniz primlerde;
  • Ücretli çalışansanız, ödediğiniz primleri, ödediğiniz ayda elde ettiğiniz ücretin %5'ini ve bürüt asgari ücretin yıllık tutarını,
  • Serbest meslek sahibi iseniz, ödediğiniz primlerin toplamını, beyan ettiğiniz gelirin %5'ini ve bürüt asgari ücretin yıllık tutarını aşmamak kaydıyla vergi matrahınızdan düşerek vergi avantajı sağlayabilirsiniz.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Poliçemin tahsilatları nasıl yapılacak?
 
Poliçeniz hesaba veya kredi kartına bağlanarak tahsil edilir. Hesabınızda yeterli para veya kredi kartınız yeterli bakiye varsa tahsilatlar otomatik olarak çekilmektedir.  
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR