Kredi kartı olanlar dikkat: Bu haberler 30.000 TL ödeme olarak geldi!

Kredi kartı olanlar dikkat: Bu haberler 30.000 TL ödeme olarak geldi!

Kredi kartı olanlar dikkat: Bu haberler 30.000 TL ödeme olarak geldi!
Yayın Tarihi: 22.06.2023 20:14:00

Kredi kartı sahibi olan kişilere özel bir kampanya duyuruldu. Kredi kartı kullanımı düzenli olan bireyler, 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilirler. Bankaların sunduğu bu avantajlı kampanya, ihtiyaç kredisi olarak sunuluyor. Ancak, başvuruda bulunacak kişinin daha önce kredi kartı kullanmış ve bu kredi kartının ödemelerini düzenli olarak gerçekleştirmiş olması gerekiyor. Bu kredi imkanından faydalanabilmek için, bireysel kredi bölümünden başvuru yapmanız gerekmektedir. Eğer krediyi kullanmayı tercih ederseniz, banka tarafından en fazla 36 aylık bir vade süresi belirlenir. İlk taksit ödemenizi de 3 ay erteleyebilirsiniz. Bu fırsattan yararlanmayı düşünüyorsanız ve nakit ihtiyacınız varsa, düzenli olarak kredi kartı kullandığınız bankadan kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

 QNB Finansbank'tan Hızlı Kredi Başvurusu

QNB Finansbank, kredi notu yüksek olan kişilere anında onay veren bir sistem sunuyor. İhtiyaç Kredisi olarak 50 bin TL'ye kadar kredi verilebilir. TC kimlik numaranızı 50/30 SMS numarasına göndererek, kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

 İş Bankası İle Kolay Kredi Başvurusu

İş Bankası'nın sunduğu İş Cep uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. İş Bankası'ndan 30.000 TL kredi kullanmak isteyenler, bankanın kredi notu kriterlerine uygun oldukları takdirde bu imkandan faydalanabilirler. Bu kredi kampanyaları, kredi kartı kullanıcılarına finansal açıdan büyük bir kolaylık sağlıyor. Kredi kartını düzenli kullananlar, nakit ihtiyaçlarını bu şekilde kolayca karşılayabilirler. Bu imkandan faydalanmak için bankaların kredi politikalarına uygun olmanız ve başvuru sürecini doğru şekilde takip etmeniz gerekmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR