Kredi kartı yapılandırma müjdesi! Kimler kredi kartı yapılandırması yapabilecek

Son zamanlar korona virüs salgını ülkemizde etkilerini göstermesiyle beraber pek çok vatandaşımız maddi açıdan sıkıntı yaşamaya başlamış bulunmaktadır. Bu kapsam doğrultusunda belirtilen açıklamalar durumunda korona virüs süreci içerisinde kredi kartı kullanımları artış göstermektedir.

Kredi kartı yapılandırma müjdesi! Kimler kredi kartı yapılandırması yapabilecek
Yayın Tarihi: 28.07.2020 22:42:00

Son zamanlar korona virüs salgını ülkemizde etkilerini göstermesiyle beraber pek çok vatandaşımız maddi açıdan sıkıntı yaşamaya başlamış bulunmaktadır. Bu kapsam doğrultusunda belirtilen açıklamalar durumunda korona virüs süreci içerisinde kredi kartı kullanımları artış göstermektedir. Ancak vatandaşlarımız maddi sıkıntı içerisinde olması sebebiyle kredi kart borçlarını da ödemekte güçlük çekmeye başlamış bulunmaktadır. Bu kapsam doğrultusunda bankalar tarafından yapılan açıklamalar dâhilinde kredi kartı borçlarınızı yapılandırma fırsatını elde edebilirsiniz. Kredi kartınıza ait olan borçlarınız için bankalar ile görüşülmesi durumunda gerekli işlemlerinizi gerçekleştirme olanağına sahip olabilirsiniz. Günümüzde neredeyse pek çok banka tarafından sunulan kredi kartı borcu yapılandırma hizmetleri ile birlikte dikkatleri üzerinize çekme olanağına sahip olabilirsiniz.

KREDİ KARTI BORÇ TAKSİTLENDİRME İŞLEMLERİ!

Kredi kartı bulunan bireyler borçlarını ödemekte güçlük çekmesi ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Bankalar tarafından sunulan bu fırsatlar dâhilinde pek çok vatandaşımız bu fırsatları değerlendirme olanağına sahip olmasıyla beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Banka ile gerekli işlemler için görüşme sağlanması durumunda sizin için en ideal seçenekler sunulacak ve kredi kartlarınızı yapılandırma olanağına sahip olabilirsiniz. Pandemi süreci içerisinde artış gösteren bu fırsatlar dâhilinde pek çok vatandaşımız kredi kartı kullanımlarını artış göstermesi ile gündemimizde ki yerini almaktadır.


Bu süreç zarfında ekonomik açıdan olumsuz etkilenen ülkemiz de kredi kart borçlarını ödemek de dahi güçlük çekilmesi ile gündemimizde bulunmasıyla ön plana çıkmaktadır. Ancak bankalara müracaat edilmesi durumunda taksitlendirme ve faiz oranları ile ilgili detayları öğrenme olanağına sahip olabilirsiniz. Bankalar tarafından yapılan ortak açıklama dâhilinde bu zorlu süreç içerisinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanında destek olunacağı bildirilmesi ile birlikte kredi kart borçlarınızı yapılandırma olanağını sunmaktadır. Yapılandırma işlemleri göz önünde bulunulması durumunda gelir durumlarına göre vade ve faiz oranları farklılık gösterebilmektedir. Bu kapsam doğrultusunda 12, 24 ya da 36 vade imkanları ile kredi kartlarınızı yapılandırma olanağına sahip olabilirsiniz.

10 BİN TL KREDİ KART BORCU YAPILANDIRMA İŞLEMLERİ!

Yapılan açıklamalar dâhilinde 10 bin TL tutarından kredi kartı borcu olan vatandaşlarımız için örnek ödeme planı oluşturulmaktadır. Bu kapsam doğrultusunda faiz oranları değişkenlik göstermesi ile bankalar tarafından gündemimize şu şekilde aktarılmaktadır;
  • 10.000 TL borç için 36 ay vade yapılması halinde, aylık faiz miktarı yaklaşık olarak %1,39 olacaktır. Aylık taksiti 372 TL olacak kredi kartı yapılandırmasının toplam geri ödemesi 13.434 TL şeklinde olur.
  • 24 ay vade yapılacak kredi kartı yapılandırmasında aylık faiz oranı %1,49 olarak belirlenecektir. Bu kapsamda aylık ödemelerin tutarı 516 TL olurken, toplam geri ödeme 12.561 TL olarak belirlenir.
  • 12 ay vade yapılacak kredi kartı borcu yapılandırma işlemi için aylık faiz oranı %1,56 olarak hesaplanır. Bu kapsamda aylık ödeme 938 TL olacak, toplam geri ödeme 11.310 TL olarak hesaplanacaktır.
60 AY VADE İMKÂNI İLE YAPILANDIRABİLİRSİNİZ!

Bazı bankalar kredi borcu yapılandırma işlemleri ile ilgili detayları aktarması ile birlikte 60 ay vade imkânları ile yapılandırma olanaklarını sunduğunu açıklamaktadır. Bu kapsam doğrultusunda kredi kartı borcu bulunan bireyler için eko konut ya da ihtiyaç kredi gibi hesapların birleştirilmesi ile yeni kredi açılışı yapma olanağını sunmaktadır. Bu kredi açılışında yeni faiz oranları ve aylık ödeme planları uygulanır. Bundan dolayı mevcut faizin üzerinde bir faiz oranı ile karşılaşılabilir. Çünkü mevcut durumda bir ödeme gecikmesi söz konusudur ve ödeme gecikmesi durumunda bankalar, yasal sınırda faiz kullanma hakkına sahiptir. 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR