Kredi Notu düşüklere 40.000 TL Kredi İmkanı

3 bankadan kredi notu düşüklere 40.000 TL kredi imkanı. 3 bankadan kredi notu düşüklere 40.000 TL nasıl alınır? 40.000 TL kredi başvurusu yapacaksanız şartlar nelerdir?

Kredi Notu düşüklere 40.000 TL Kredi İmkanı
Yayın Tarihi: 12.06.2020 23:21:00

3 bankadan kredi notu düşüklere 40.000 TL kredi imkanı. 3 bankadan kredi notu düşüklere 40.000 TL nasıl alınır? 40.000 TL kredi başvurusu yapacaksanız şartlar nelerdir? Sizlere bu yazımızda bankalarda çok sıkıntı yaşayan ve onay alamayan müşterilerin kredi başvurusu yaptıklarında hangi bankalardan onay alabileceklerini söyleyeceğiz.
Kredi başvurusu yaptığınız zaman bankalardan olumsuz yanıt alırsanız, bankanın size söylediği kredi notunuzun düşük olacağıdır. Ülkemizde pek çok kişi bu kredi skorunun düşük olması sebebiyle kredi kullanamamaktadır. Bu durumda da bazı bankalar müşterilerine kredi imkanı sağlamaktadırlar. Sizde eğer kredi başvurusu yapacaksanız, bankalardan başvuru yaptığınızda onay alamıyorsanız, kredi notu düşük olan kişilere kredi veren bankalardan ihtiyaç kredinizi alabilirsiniz. Bu 3 banka diğer bankalara nazaran daha yüksek faiz oranları ile sizlere yardımcı olacaklardır. İşte kredi alacağınız o 3 banka.

Aktifbank Düşük Kredi Notuna 40.000 TL İhtiyaç Kredisi

Aktifbank üzerinden düşük kredi skoruna kredi başvurusu yapan birçok müşteri vardır. Sizde ihtiyacınız varsa hemen Aktifbank’ın kredi kampanyasına katılarak 60 ay vadeye kadar 40.000 tl kredinizi kullanabilirsiniz. Aktifbank üzerinden düşük kredi notuna kredi alabilmeniz için bankanın şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Düşük kredi notunuz olsa dahi banka icralık olanlara kredi vermemektedir. Kredi başvurusunu banka şubesinden de yapamayacaksınız. Bu banka tamamen dijital kredi olarak hazırladığı bu kredi kampanyasında SMS veya internet sitesi üzerinden sizlere yardımcı olacaktır. SMS kredi başvurusu yaptığınızda 5 dakika içinde sonuç alırsınız. SMS kredi başvurusu için Kredi TC KİMLİK numaranızı 3050’ye mesaj gönderebilirsiniz. Bu şekilde kredinizin sonucunu hemen öğrenmiş olursunuz. Onaylanan krediyi bankacıların adresinize gelmesi durumunda kullanacaksınız.

Burgan Bank Düşük Kredi Notuna 40.000 TL Kredi

Özellikle emekli olan müşteriler, bu bankalardan kredi alımlarında düşük skoruna rağmen aynı gün içinde onay alabilmektedirler. Bunun için bankaya emekli maaşınızı taşımanız gerekiyor. Emekli maaşı Burgan Bank üzerinde olan müşteriler düşük kredi skoruna rağmen başvuru yapabilirler ve anında onay alabilirler. Sizde bunun için en yakın banka şubesine gidebilirsiniz.
Emekli olmayanlarda bankadan 40.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli kredi kullanacaklardır. 60 ay vadeli kredilerde banka 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunmaktadır. Kimlik ve gelir belgeniz ile en yakın Burgan Bank şubesinden kredinizi kullanabilirsiniz.

Anadolu Bank Düşük Kredi Notuna 40.000 TL Kredi

Bir diğer banka ise Anadolu Bankasıdır. Bu bankadan kredi alacak olan müşterilerin 12 aylık bir sigortası olması veya emekli olması gerekiyor. Banka bu durumda kredi skoruna bakmadan müşterilerine onay verecektir. Yeni bir işe başladıysanız veya sigortanızda girdi çıktı varsa bu banka size onay vermeyecektir. Bu seferde ipotekli olarak kredi başvurusu yapmanız gerekiyor. Eğer şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, size en yakın Anadolu Bank şubesine giderek evraklarınız ile birlikte 60 ay vadeli 40.000 TL ihtiyaç kredinizi anında kullanabilirsiniz. Banka kredi değerlendirmesini hızlı bir şekilde yapacak ve onay almanız durumunda aynı gün kredinizi kullanacaksınız.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR