Kredi Notu Sıfır Olanlara 15000 TL Kredi Müjdesi

Kredi notu sıfır olanlara 15.000 TL kredi veren bankalar hangileridir? Kredi notu sıfır olanlar hangi şartlarda kredi kullanırlar? Kredi notu sıfır olanlara kredi veren bankalar ve şartları nelerdir? Sizlere bu yazımızda kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin kredi notu sıfır olmaları durumunda

Kredi Notu Sıfır Olanlara 15000 TL Kredi Müjdesi
Yayın Tarihi: 15.07.2020 19:54:30

Kredi notu sıfır olanlara 15.000 TL kredi veren bankalar hangileridir? Kredi notu sıfır olanlar hangi şartlarda kredi kullanırlar? Kredi notu sıfır olanlara kredi veren bankalar ve şartları nelerdir? Sizlere bu yazımızda kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin kredi notu sıfır olmaları durumunda ne kadar kredi onayı alacaklarından bahsedeceğiz.

Bankalarda kredi kullanmak istiyorsanız, daha önce bir banka çalışmanızın olması gerekmektedir. Siz kredi başvurusu yaptığınızda TC kimlik numaranızdan ne kadar kredi alacağınızı inceleyecekler ve kredi başvurusu yaptığınızda bu kredi skoruna göre onay verecekler. Eğer kredi notunuz düşükse veya kredi notunuz hiç yoksa bazı bankalar bu kişilere onay vermemektedir. Sizde eğer daha önce bir banka çalışması yaşamadıysanız, kredi notunuz sıfır olacaktır. Kredi notunuzun olması için bir kredi kartı veya kredi kullanmış olmanız gerekmektedir.

Eğer kredi notunuz yoksa, sigortanızın olması durumunda bazı bankalardan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Şimdi sizlere bu bankaların hangileri olduğunu ve nasıl kredi onayı alacağınızdan bahsedeceğiz.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi

Kamu bankası olarak ülkemizde hizmet veren Ziraat Bankası, uygun faiz oranları ile kredi imkanı sağlayan bankalardan birisidir. Bu bankadan kredi kullanacak olan kişiler eğer kredi notu sıfır ise 60 ay vadeye kadar 15.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirler. Bunun için emekli veya çalışan olmaları gerekiyor. Çalışan kişilerin en az 6 aylık sigortası olması, emekli olan kişilerin ise emekli maaşının bu bankadan alınıyor olması gerekmektedir. Sizde bu şekilde bankalardan hemen kredi kullanabilirsiniz. Banka sizin durumunuza ve gelirinize göre kefil isteyebilmektedir.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler eğer kredi notu sıfır ise banka şartlarına uygun olarak anında kredi imkanı vermektedir. Banka bu müşterilerine 15.000 TL’ye kadar kredi veriyor. 3 ay ertelemeli ve 60 ay vadeli kredi başvurusu yapabilirsiniz. Eğer kredi kullanmak istiyorsanız sigortanızın en az 3 aylık olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan müşterilerin kredi notu sıfır olması durumunda sadece banka şubelerinden kredileri kabul olacaktır. Eğer internet üzerinden başvuru yaparsanız kredi notunuz olmadığı için onay alamayacaksınız.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi

Kredi notu sıfır olan müşterilerin, bir diğer 15.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alacağı bankalardan birisi QNB Finansbank’tır. Banka başvuru sayısı az olan müşterilerine kefilsiz olarak kredi imkanı sunmaktadır. Sizin de kredi notunuz sıfır ise, banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen kredinizi kullanabileceksiniz. Banka ihtiyaç kredilerinde 3 aylık sigortanızın olmasını isteyecektir. Bu bankadan SMS veya internet üzerinden başvuru yapmayınız. Kredi notunuz sıfır olduğu için olumsuz yanıt alır ve 45 gün QNB Finansbank’tan bir daha kredi kullanamazsınız. Banka verdiği kredilerde 3 ay ertelemeli ve 60 ay vadeli işlem yapabilmektedir. Ödeme gücünüze göre vadenizi belirleyerek kredinizi kullanabilirsiniz.
Sizlere bu yazımızda Kredi notu sıfır olanlara 15.000 TL kredi veren bankalar hakkında bilgiler verdik. Bu bankalar haricinde Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank ve Denizbank gibi bankalardan da sigortanızın olması durumunda kredi kullanabilirsiniz.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR