Kredi notunu dert etmeyen bankalar para dağıtıyor! Eğer Bu Bankalardan...

Kredi notunu dert etmeyen bankalar para dağıtıyor. Eğer bankalardan kredi notunuz yüzünden onay alamadıysanız, kredi başvurusu yapacağınız bankaları sizler için listeledik. Sizlerde bu bankalardan hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilir, anında işlem sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Kredi notunu dert etmeyen bankalar para dağıtıyor! Eğer Bu Bankalardan...
Yayın Tarihi: 18.08.2020 23:13:00

Kredi notunu dert etmeyen bankalar para dağıtıyor. Eğer bankalardan kredi notunuz yüzünden onay alamadıysanız, kredi başvurusu yapacağınız bankaları sizler için listeledik. Sizlerde bu bankalardan hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilir, anında işlem sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Şimdi sizlere kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar hangileridir, nasıl kredi başvurusu yapılır, bunun hakkında bilgiler vereceğiz.

Bir bankadan kredi onayı almanız için, kredi notunuzun iyi olması gerekmektedir. Bankalar siz başvuru yaptığınızda kredi skorunuza göre onay vereceklerdir. Eğer kredi notunuz düşükse her banka onay verip size kredi kullandırmaz. Bu sıkıntılı süreçlerde ise bazı bankalar, kredi sicili uygun olup, bankalardaki kredi notu düşük olduğu için kredi alamayanlara kampanya yapmaktadırlar. Sizlerde kredi notunu dert etmeyen bu bankalardan başvuru yapabilir ve ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. İşte bankalar ve başvuru şartları…

Aktifbank Kredi Başvurusu

Düşük kredi notuna kredi veren bankaların başında Aktifbank gelmektedir. Aktifbank üzerinden 60 ay vadeye kadar 40.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Banka kredi notu yüzünden kredi alamayanlara kampanya yapmaktadır. Bu bankadan kredi başvurusu yapacaksanız resmi internet sitesi veya SMS atarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi yazın boşluk bırakın ve kimlik numaranızı 3050’ye mesaj atın. Bu banka 5 dakika içinde size geri dönüş yapacaktır. Onaylanan kredinizi hemen adresinize gelecek olan banka personelleri tarafından kullandıracaksınız. Dilerseniz bu krediyi internet sitesi üzerinden başvuru yaparak da sorgulayabilirsiniz. Başvuru formunu doldurduktan sonra kredi sonucu aynı sayfada size söylenecektir.

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu

Kredi notu düşük olan emekli ve bir yıldır aynı iş yerinde çalışan müşteriler, Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanabilirler. Banka sicilleri temiz olması durumunda, hemen en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek 50.000 TL kredi kullanabilirler. 60 ay vadeye kadar verilecek olan bu kredilerde uygun faiz oranları ile işlem yapılacaktır. Bankadan maaş alıyorsanız daha yüksek limitlerde kredi kullanabilirsiniz. Size en yakın banka şubesine giderek bankanın yaptığı bütün kredi kampanyalarını öğrenebilirsiniz.

Odeabank 10.000 TL Kredi Başvurusu

Odeabank kredi notu düşük olan kişilere banka şubelerinden 10.000 TL’ye kadar kredi vermektedir. 60 ay vadeye kadar verilen bu kredilerde sadece banka şubelerinden başvuru yapmanız gerekiyor. İnternet üzerinden veya SMS ile başvuru yaparsanız, kredi notunuz düşük olduğu için onay alamayacaksınız. Odeabank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler, en yakın banka şubesine giderken kimlik ve gelir belgesini götürmesi gerekmektedir.

Burgan Bank Kredi Başvurusu

Kredi notunu dert etmeyen bankalardan birisi de Burgan Bank olmuştur. Sizlerde Burgan Bank üzerinden 60 ay vadeye kadar kredi başvurusu yapabilir, anında sonucu öğrenebilirsiniz. En yakın şubeye gittiğinizde 100.000 TL’ye kadar kredi kullanmanız mümkündür. Emekli olan müşterilerin emekli maaşlarını bu bankaya taşıması şartı vardır. Maaş taşıması durumunda düşük kredi notunuz olsa bile işlem yapabileceksiniz. Diğer müşteriler ise bankadan kredi kullanmak için direk şubelerden başvuru yapması gerekiyor.
 
 
 
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR