Kredi sicili bozuk olanlar için kamu bankalarından yeni teklifler!

Kredi sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar 2020 yılında çok daha fazla insana hitap etmeye başladı. Özellikle ülkemizde ekonomik sıkıntıların çok olması ve Korona virüs salgın sebebi ile işsiz kalan kişilerin daha fazla kredi sicilinin bozuk olduğu açık açık görülmektedir.

Kredi sicili bozuk olanlar için kamu bankalarından yeni teklifler!
Yayın Tarihi: 24.07.2020 15:42:00

Kredi sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar 2020 yılında çok daha fazla insana hitap etmeye başladı. Özellikle ülkemizde ekonomik sıkıntıların çok olması ve Korona virüs salgın sebebi ile işsiz kalan kişilerin daha fazla kredi sicilinin bozuk olduğu açık açık görülmektedir. Bu durumda yapmanız gereken sizin de kredi sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar ile iletişime geçmek ve gerekli başvurularınızı gerçekleştirmek olacak. Kamu bankaları, kredi puanı düşük olanlara kredi veren bankalar arasında ilk sırada yer almaktadır.

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası aracılığı ile rahat bir şekilde kredi puanınız ya da kredi siciliniz ne kadar bozuk olursa olsun hemen siz de rahat bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.

Kredi sicili bozuk olan vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yararlanabileceği kredi paketleri her geçen gün azalmaktadır. Zira bazı özel bankalar sadece kredi notu ve kredi sicili yüksek olan kişilere ihtiyaç kredisi imkânı vermektedir. Ancak kredi sicili bozuk olanlar ya da kredi puanı düşük olan kişilerin de rahat bir şekilde kamu bankalarından ihtiyaç kredisi kullanabilmesi söz konusu oldu.

Vatandaşlarımızın yaşadığı kredi tüketememe sorunları ile alakalı kamu bankalarından büyük bir çözümü geldi. Bundan böyle tüm sicili bozuk olan kişiler ya da kredi puanı düşük olan kişilerin kamu bankalarından ihtiyaç kredisi tüketebilme fırsatı olacak. Kamu bankaları başlatmış oldukları bu kredi paketleri ile beraber neredeyse milyonlarca kişinin rahat bir şekilde kredi kullanabilmelerine olanak sağlayacak. Sizin de kredi puanınız düşük ise ya da kredi siciliniz bozuk ise hemen gerekli çalışmaları yaparak kamu bankalarından rahat bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.

SİCİLİ BOZUK OLANLARA HEMEN VERİLECEK Mİ?

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilecek olan kamu bankaları bireysel temel destek ihtiyaç kredisi sicili bozuk olan vatandaşlarımıza da verilebilecek. Daha önce paylaşılan verilere göre kredi sicili bozuk olanlara verilemeyeceği yönündeydi. Ancak yeni yapılan açıklamalar neticesinde bu vatandaşlarımızın tamamının bu kredi fırsatından faydalanabileceği ifade edildi. Bireysel temel destek ihtiyaç kredisi için başvuru yapacak olan kişilerin öncelikli olarak Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığı ile bireysel temel destek ihtiyaç kredisi başvurusu yapması gerekmektedir.


ÖDEME TABLOSU ÖRNEĞİ
  • Kredi Tutarı: 10.000
  • Toplam Vade: 36 AY
  • Ödemesiz Dönem: 6 ay
  • Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :376 TL
 
  • Kredi Tutarı: 7.500
  • Toplam Vade: 36 AY
  • Ödemesiz Dönem: 6 ay
  • Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :282 TL
 
  • Kredi Tutarı: 5.000
  • Toplam Vade: 36 AY
  • Ödemesiz Dönem: 6 ay
  • Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :188 TL
NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Kredi sicili bozuk olanlar ya da kredi puanı düşük olan kişilerin öncelikli olarak aşağıdaki herhangi bir kamu bankasına giderek başvuru yapmaları gerekmektedir. İşte size kredi verecek olan kişiler için kamu bankalarının başvuru adresleri…

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLA

HALKBANK KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLA

VAKIFBANK KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLA



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR