Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjde! Borcunuzu 3 Ay Erteleyerek Ödeyebilirsiniz!

Zorlu Pandemi sürecinde ekonomik olarak zorluk yaşayan milyonlarca vatandaşa müjde gibi açıklama! Kredi ve kredi kartı borcu olanlar 3 ay erteleme fırsatından yararlanabilecek. Önemli açıklama Vakıfbank tarafından yapıldı.

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjde! Borcunuzu 3 Ay Erteleyerek Ödeyebilirsiniz!
Yayın Tarihi: 29.07.2020 11:56:00

Zorlu Pandemi sürecinde ekonomik olarak zorluk yaşayan milyonlarca vatandaşa müjde gibi açıklama! Kredi ve kredi kartı borcu olanlar 3 ay erteleme fırsatından yararlanabilecek. Önemli açıklama Vakıfbank tarafından yapıldı. Bu açıklamada kredi ve kredi kartı borcu bulunmakta olan vatandaşların borçlarını 3 ay erteleyebilecekleri belirtildi. İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi, Konut Kredisi, Ek Hesap ve Kredi Kartı borcu bulunan vatandaşlar 3 ay erteleme gerçekleştirebilirler. Detayları sizler için hazırladık...

Tüm Dünyada hissedilen ve ülkemizde de pek çok ekonomik olumsuzluğa yol açmıştı. Koronavirüs pandemisinden dolayı başta kamu bankaları olmak üzere bankaların pek çoğu da bu süreçte vatandaşa borçlarını ödeme noktasında destek olmaya devam ediyor. Koronavirüste normalleşmeyle birlikte vatandaşlara sağlanan kolaylıklar da devam ettiriliyor. Son olarak Vakıfbank'ın kurumsal internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda kredi ve kredi kartı borcu bulunan vatandaşların borçlarını 3 ay erteleyebilecekleri belirtildi. 23 Mart'tan önce kullanılan taksitli kredilerde yani ihtiyaç kredisi, otomobil kredisi ya da konut kredisinde talep edilmesi halinde 3 ay erteleme uygulanabilir.

Vakıfbank tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada öteleme sonucu vade uzatmadan kaynaklı oluşacak akdi faiz yeni ödeme planındaki taksitlere dağıtılacak olup, Temerrüt Gecikme faizi alınmayacağı üzerinde durularak talebe istinaden taksitli kredilerde oluşacak yeni ödeme planı müşteri tarafınca onaylanmasından sonra otomatik olarak güncelleme uygulanacağı ifadeleri belirtildi.


EK HESAP EKSTRE ÖTELEME TALEBİ NEREDEN YAPILIR?

Vakıfbank mobil ve İnternet bankacılığından "profilim" kısmına girerek "bize yazın" kısmından "BİREYSEL KREDİLER COVİD-19 EK HESAP EKSTRE ERTELEME TALEBİ" seçeneğinden taksit öteleme talebinizi oluşturabilirsiniz.Bir diğer seçenekte Çağrı merkezi'nden bağlanma işlemi gerçekleştirerek taksit öteleme talebinizi iletebilirsiniz.

BİREYSEL KREDİ TAKSİT ÖTELEME/EK HESAP EKSTRE ÖTELEME İŞLEMİ NEREDEN NASIL YAPILIR?

Bireysel kredi yani ihtiyaç kredisi, oto, konut kredisi taksit öteleme talebi sonrasında bireysel kredilerde oluşacak yeni ödeme planları Vakıfbank mobil ve internet bankacılığı yoluyla "Onay bekleyen sözleşme/belgeler" kategorisinden onayınız beklenecek olup onayınıza sunulduğuna dair işlem öncesinde bilgilendirme olacaktır. Bahsi geçen kategori üzerinden onay verilmesi halinde öteleme işlemi gerçekleşmiş bulunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR