Kredide yeni dönem! Size en uygun kredi veren bankalar listesi yayımlandı

Size en uygun kredi veren bankalar listesi yayımlandı. İhtiyaç kredisi alacaksanız bu bankalardan kredi başvurusu yapabilir ve anında kredinizi kullanabilirsiniz. İhtiyaç kredilerinde uygun faizlerle kredi kullanmak için, sizlere bazı bankaların işlemleri hakkında bilgiler vereceğiz. Sizlerde uygun

Kredide yeni dönem! Size en uygun kredi veren bankalar listesi yayımlandı
Yayın Tarihi: 6.08.2020 21:30:00

Size en uygun kredi veren bankalar listesi yayımlandı. İhtiyaç kredisi alacaksanız bu bankalardan kredi başvurusu yapabilir ve anında kredinizi kullanabilirsiniz. İhtiyaç kredilerinde uygun faizlerle kredi kullanmak için, sizlere bazı bankaların işlemleri hakkında bilgiler vereceğiz. Sizlerde uygun kredi veren bankalardan hemen başvurunuzu yaparak ne kadar kredi alacağınızı görebilirsiniz.

İhtiyaç kredilerinde 100.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Kredi onayı alabilmeniz için şu maddeye dikkat etmeniz gerekiyor.
  • Kredi notunuz (1100 ve üzerinde olmalı)
  • Kredi siciliniz (İcralık, avukatlık ve güncel gecikmeler olmamalı)
  • Yaşınız (18 yaşından büyük olmalı)
  • Vatandaşlığınız (TC Vatandaşı olmalı)
  • Başvuru Sayısı ( 10’dan fazla başvuru sayısı olmamalı)
  • Haciz (E-haciz gibi hesaplarınızda haciz olmamalı)
Bu şartlara uygunsanız uygun kredi başvurusu yapabilirsiniz. İşte bankalar ve başvuru aşamaları…

İş Bankası Uygun Kredi Başvurusu

İş Bankası üzerinden 50.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli kredi alabilirsiniz. Banka şubesi, ATM ve müşteri hizmetlerinden kredi başvurusu yapmanız mümkün. Ayrıca bu bankada hesabı olan kişiler, İŞ Cep uygulaması üzerinden de uygun kredi başvurusu yapabilirler. 60 ay vadeye kadar online yapacağınız bu kredi başvurusunda onay alırsanız hemen kredinizi kullanabilirsiniz.

Denizbank Uygun Kredi Başvurusu

Denizbank 55.000 TL’ye kadar aynı gün kredi veriyor. Sizde bu bankadan bir mesaj atarak hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredim TC numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı 3280’e gönderirseniz krediniz onay alacaktır. Kredi onayı aldığınızda banka şubesinden kredinizi kullanabilirsiniz. 3 ay ertelemeli ve 60 ay vadeli kredi kullanmanız mümkündür.

Fibabanka Uygun Kredi Başvurusu

Fibabanka üzerinden de 50.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bankanın resmi internet sitesine girerek başvuru formunu doldurursanız hemen kredinizin sonucunu göreceksiniz. Kredi onayı aldığınızda banka şubesinden kimlikle krediyi kullanabilirsiniz. Bu banka da en fazla 60 ay vade ile sizlere kredi verecektir.

ING Uygun Kredi Başvurusu

ING Bank’ta yeni bir güncel kredi kampanyası başlatmıştır. Bu bankanın internet bankacılığını kullanan müşteriler aynı gün içinde 50.000 TL krediyi onay alıp, hesaplarına atabilmektedirler. 60 ay vadeye kadar verilen bu kredilerde 3 ay erteleme imkanı da sunulmaktadır. Kredi başvurusu yaptığınızda banka sizin kredi sicilinize uygun olarak faiz oranı uygular. Faiz oranı düşük almak istiyorsanız bankanın kredi politikalarına uygun müşteri olmanız gerekmektedir.

QNB Finansbank Uygun Kredi Başvurusu

QNB Finansbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Bu banka kolay kredi onayı veren ve uygun faizlerle işlem yapan bankadır. TC KİMLİK numaranızı 5030 finansbank mesaj hattına gönderirseniz kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Ayrıca internet sitesinden ve internet bankacılığından da kredi başvurusu yapabilirsiniz. 60 ay vadeye kadar verilen bu kredilerde QNB Finansbank SMS ile onay alan kişilerin kredilerini gelir belgesiz olarak en yakın banka şubesinden kullandırmaktadır. 50.000 TL’ye kadar değerlendirme yapılırken, bu limit üzerinde işlem yapacaksanız banka şubesine evraklarınız ile giderek başvuru yapmanız gerekmektedir.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR