Kuaförüm Sensin 26 Ağustos gün birincisi ve puan tablosu? Kuaförüm Sensin son bölümde neler oldu

Show TV'nin tartışmaların da heyecanın da hiç bitmedi yarışma programı Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başladı. Geçen hafta elenen Özlem ve Öncü yerine yarışmaya Berk ve Merve katıldı. Peki 26 Ağustos pazartesi Kuaförüm Sensin en yüksek puanı kim aldı? Kuaförüm Sensin son bölümde neler oldu?

Kuaförüm Sensin 26 Ağustos gün birincisi ve puan tablosu? Kuaförüm Sensin son bölümde neler oldu
Yayın Tarihi: 26.08.2019 14:48:00

Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başladı. Heycanı, saç ve makyajları en çok da tartışmalarıyla herkesin dikkatini çeken Kuaförüm Sensin hafta içi her gün Show TV ekranlarında yayınlanıyor. 26 Ağustos pazartesi günü 20. haftanın başladığı yarışmaya geçen hafta en düşük puanı alarak elenen Öncü ve Özlem yerine Berk ve Merve dahil oldu. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin 96. yeni bölümde neler oldu? Kuaförüm Sensin en yüksek puanı kim aldı? 26 Ağustos Kuaförüm Sensin puan tablosu nasıl? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.

Kuaförüm Sensin 26 Ağustos günü stüdyoda; Sıla ve Mira, Hayat ve Özlem,  Mustafa ve Tunahan son olarak Berk ve Merve maharetlerini sergiledi. Oldukça gergin başlayan yeni günde yeni yarışmacılar bir hayli iddialı geldiler. 

21 yaşında olan Berk, rakip tanımadığını ve egolu olduğunu söyleyerek iddiasını ortaya koyarken, makyöz Merve de işini çok iyi yaptığını söyleyerek ortamı iyice alevlendirdi. Diğer yarışmacılardan tepki gören Berk ve Merve yarışmada efsane olacaklarını bile söylediler. 

Kuaförüm Sensin'de pazartesi günü kostüm partisi temasına uygun olarak saç ve makyaj yapıldı. Mustafa ve Tuna'nın modeli Zeyna kostümüyle gelirken, Hayat ve Özlem'in modeli peri kızı kostümüyle geldi. Berk ve Merve'nin modeli ise Helen olarak stüdyoda yer alırken, Sıla ve Mira'nın modeli ise vampir kostümüyle geldi. 

Öte yandan Kuaförüm Sensin'de Tuna ve Mira arasındaki aşk iyice gün yüzüne çıktı. Hatta Berk'in Mira'yı çok beğenmesi ve ona güzel olduğunu söylemesi ise Tuna'yı kızdırdı.


Kuaförüm Sensin en yüksek puanı hangi ekip aldı? 26 Ağustos

Kuaförüm Sensin pazartesi günü 20 puan alan Özlem ve Hayat birinci oldu. 

26 Ağustos Pazartesi Kuaförüm Sensin puan durumu

Haftanın ilk gününde puan durumu şöyle; 20 puan Özlem ve Hayat 1. olurken, Berk ve Merve 17 puan alarak 2. oldu. Mustafa ve Tuna 8 puanla sonuncu olurken Sıla ve Mira 11 puan aldı.  






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR