Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? Puan durumu nasıl? 28 Ağustos yeni bölümde neler oldu

Show TV'nin çok sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin tüm heyecanı ve rekabetiyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Aşk, hırs, rekabet bütün duyguların bir arada yaşandığı Kuaförüm Sensin yeni bölümde neler oldu? 28 Ağustos Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? Puan durumu nasıl? İşte detaylar...

Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? Puan durumu nasıl? 28 Ağustos yeni bölümde neler oldu
Yayın Tarihi: 28.08.2019 13:43:00

Show TV'de yayınlanan yarışma programı Kuaförüm Sensin hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. 28 Ağustos çarşamba günü 98. bölümüyle ekranlara gelen yarışmanın yeni bölümünde gelen aşk itirafı herkesi şoke etti. En iyi olduğunuz saç ve makyaj konseptinin yapıldığı 98. yeni bölümde neler oldu? Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu? Hadi gelin birlikte bakalım...



Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin programında 4 kuaför ekibi yarışıyor. Bir kuaför bir de makyözden oluşan takımlar her gün jüri tarafından belirlenen konsepte en uygun saç ve makyajı belli bir sürede yapıyor. Ardından puanlama yapılan programda cuma günü en yüksek puanı alan ekip 10 Bin TL'nin sahibi oluyor. 

Kuaförüm Sensin'de bu hafta, Berk ve Merve, Mira ve Sıla, Mustafa ve Tuna, son olarak Özlem ve Hayat yarışıyor. Rekabetin had safhada olduğu yarışmada haftanın ortasında En iyi olduğunuz saç ve makyaj konsepti uygulanıyor. Ellerinden gelenin en iyisini yapan ekipler en yüksek puanı alıp gün birincisi olmak için canla başla mücadele etti.




Ancak 28 Ağustos çarşamba günü ekranlara gelen 98. bölüme Mira ve Tuna'nın itirafı damga vurdu. Yaklaşık iki haftadır aralarında bir elektrik olduğu hissedilen Tuna ve Mira bugün aşk yaşadıklarını itiraf ettiler. 1 haftadır sevgili olduklarını söyleyen make up artistlerinin tatlı tatlı yakınlaşması rakiplerinin ise tepkisini çekti. 

Pazartesi günü kostüm partisi konsepti yapılan yarışmada gün birincisi 20 puan alan Özlem ve Hayat oldu. Salı günü de Aynısını yap konseptinin uygulandığı yarışmada Sıla ve Mira ile birlikte Berk ve Merve 16 puan alarak birinci oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN 28 AĞUSTOS EN YÜKSEK PUANI KİM ALDI?

Kuaförüm Sensin'da haftanın ortasında gün birincisi 19 puan alan Sıla ve Mira oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN PUAN TABLOSU

Haftanın üçüncü gününde puan tablosu; Hayat ve Özlem 48 puanla 1. olurken, Sıla ve Mira ile birlikte Berk ve Merve 46 puanla 2. sırada yer alıyor. Mustafa ve Tuna 28 puanla son sırada bulunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR