Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem nerede? Yarışmadan ayrıldılar mı

Show TV'nin hafta içi her gün binbir duyguyla ekranlara gelen yarışma programı Kuaförüm Sensin 14 Ekim pazartesi yepyeni bir hafta başladı. Geçtiğimiz hafta Hayat ve Özlem'in birinci olduğu programın bugün yayınlanan 131. bölümde Hayat ve Özlem yoktu. Peki Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem nerede?

Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem nerede? Yarışmadan ayrıldılar mı
Yayın Tarihi: 14.10.2019 09:46:00

Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem nerede? Yarışmadan ayrıldılar mı? Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem neden ayrıldı? Geri dönecekler mi? her yerde aranmaya başladı. Gözde Kansu'nun sunduğu ve hafta içi her gün ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de 14 Ekim pazartesi günü 27. hafta başladı. Geçtiğimiz hafta hayat ve Özlem'in birinci olduğu yarışmada yeni haftada neler olacak heyecanla beklenirken Kuaförüm Sensin 14 Ekim Hayat ve Özlem yoktu. Haftalardır programda yer alan başarılı ikilinin olmaması ise Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem neden yok? sorusunun sorulmasına sebep oldu. İşte merak ettiğiniz sorunun cevabı...



KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT ve ÖZLEM NEREDE?

Kuaförüm Sensin'de geçtiğimiz hafta birinci olmalarına rağmen Hayat ve Özlem çekilmek istedi. Bu nedenle jüriden izin isteyen başarılı yarışmacılar, onlar da tamam deyince yarışmaya veda etti. 

Yani geçen hafta Burcu ve Ateş elenmedi, Hayat ve Özlem elendi. Bu yüzden 14 Ekim Kuaförüm Sensin'de yoklardı. 




KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT ve ÖZLEM NİÇİN AYRILDI?

Son hafta morali oldukça bozuk olan Özlem Kurt, oğlunun annesine ihtiyacı olduğu için sürekli ağladığını bu nedenle kendinin de demoralize olduğunu söylemişti. Final günü de kendi elenemediğini fakat çocuklarının kendisine ihtiyacı olduğu için gitmesi gerektiğini açıkladı. Partneri Hayat da arkadaşına destek verdi. 

HAYAT ve ÖZLEM KUAFÖRÜM SENSİN'E GERİ DÖNER Mİ?

Bu konuyla ilgili şu an için bir şey söylememiz mümkün değil. Ancak Hayat ve Özlem, yarışmanın sevilen bir ekibi. Eğer programın reytingleri düşerse ilerleyen haftalarda Hayat ve Özlem Kuaförüm Sensin'e geri gelecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR