Kuaförüm Sensin kim elendi? 11 Ekim Kuaförüm Sensin birincisi kim oldu

Ekranların fenomen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Her cuma olduğu gibi bugün de boya konseptinin yapılacağı Kuaförüm Sensin kim elendi? 11 Ekim Kuaförüm Sensin birincisi kim oldu? 130. bölümde neler oldu?

Kuaförüm Sensin kim elendi? 11 Ekim Kuaförüm Sensin birincisi kim oldu
Yayın Tarihi: 11.10.2019 12:53:00

Sunucuuluğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği, hafta içi her gün Show ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin birincisi kim oldu? 11 Ekim Kuaförüm Sensin kim elendi? her yerde aranmaya başladı. Final gününün gelip çattığı yarışmada her cuma olduğu gibi bugün de bir hafta daha bitti ve saçlar boyandı. Rekabetin ve heyecanın iyice arttığı 130. bölümde takımlar modellerinin saçlarını boyadı. 7-11 Ekim haftasında Sıla ve Mira, Özlem ve Hayat, Bilal ve Buse son olarak da Burcu ve Ateş yarıştı. 



Kuaförüm Sensin'de cuma günü sesler oldukça yükseldi. Bugün pop art saç ve makyaj konseptinin hakim olduğu programda Bilal ve Buse rakiplerinin koalisyon yaptıklarını iddia ederek, birinciliğin kendi haklarını olduğunu savundu.

Hafta boyunca konuşarak rakiplerini alt eden Burcu ise kaybettiği çiçekleri yüzünden stüdyoda terör estirdi. 130. bölümde final heyecanıyla tartışmaların iyice hararetlendiği Kuaförüm Sensin'de en yüksek puanı kim aldı çok merak ediliyor.



11 EKİM KUAFÖRÜM SENSİN KİM ELENDİ?


Haftanın son gününde yapılan son saç ve makyajla final anı geldi çattı. Puanlar toplandıktan sonra Gözde Hanım, en yüksek puanı alarak 10 bin TL'yi alacak ekibi ve en düşük puan aldığı için elenen takımı açıklayacak. ncak 4 Ekim cuma günü Kuaförüm Sensin elenen takım 77 puanla Burcu ve Ateş oldu.

Ancak Kuaförüm Sensin 11 Ekim'de Hayat ve Özlem kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı. Jüriden onay alarak çocukları için programa veda eden Hayat ve Özlem yerine Burcu ve Ateş yarışmada kaldı. 



KUAFÖRÜM SENSİN BİRİNCİ KİM OLDU?

Haftanın finalinde Burcu ve Ateş, Sıla ve Mira, Özlem ve Hayat son olarak da Bilal ve Buse modellerinin saçlarına uygun boya ve monochrome makyaj konseptiyle haftayı bitirdiler. Hafta boyunca düşük puanlar alan Burcu ve Ateş elenme adayı gibi duruyor. Öte yandan 10 Bin TL'ye en yakın iki takım ise Hayat ve Özlem ile Bilal ve Buse... Birinci olan takım ise 123 puanla Hayat ve Özlem oldu. Böylece ikili dört hafta üst üste birinci olarak bir rekora imza attılar.

Dün de çok kötü bir saç ve makyaj çıkartan Burcu ve Ateş hem stüdyodakileri kahkahaya boğdu hem de herkesi kızdırdı. Bunu saygısızlık olarak atleden jüri ise yapılanın arkadaş kazığı olduğunu bile söylediler. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR