Kuaförüm Sensin kim elendi? 20 Eylül Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 115. bölümde neler yaşandı

Show ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma programı Kuaförüm Sensin 20 Eylül cuma günü 115. bölümüyle ekranlara geldi. Puanlama esnasında Muammer Ketenci'nin de dahil olacağı Kuaförüm Sensin 23. hafta kim elendi? 10 Bin TL kimin oldu? Cuma günü neler yaşandı? çok merak ediliyor.

Kuaförüm Sensin kim elendi? 20 Eylül Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 115. bölümde neler yaşandı
Yayın Tarihi: 20.09.2019 13:08:00

Kuaförüm Sensin kim elendi? 20 Eylül Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 115. bölümde neler yaşandı? her yerde aranıyor. Jüri koltuğunda Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Muammer Ketenci'nin oturduğu sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin'de bir haftanın daha sonu geldi çattı. 115. bölümde final heyecanının yaşandığı Kuaförüm Sensin yarışmasında elenen ekip kim oldu? Büyük ödülü kim aldı? Detaylar haberimizde...



Geçtiğimiz hafta Berk ve Merve'nin en düşük puanı alarak elendiği Kuaförüm Sensin'e bu pazartesi Aytekin Hamiş ve Çilem Bölür dahil oldu. Tartışmaların hiç bitmediği 23. haftada, jüri de yarışmacıları uyardı. 

Haftanın ilk gününde kaynana topuzu ve ona uygun makyaj yapıldı, gün birincisi 20 puan alan Sıla ve Mira oldu. Salı günü de heyecan tüm hızıyla devam ederken, Aytekin ve Çilem 20 puanla birinci oldu. Haftanın ortasında ise Yeşilçam konseptinde 26 puanla Hayat ve Özlem en yüksek puanı aldı. 



Finalden bir gün önce kesim gününde ise stüdyoda gergin anlar yaşandı. Yorumlar sırasında Mira'nın bayılmasıyla herkes telaşlandı. Tansiyonu düştüğü için fenalaşan Mira'ya sağlık ekipleri hemen müdahale ederken gün birincisi 24 puanla Hayat ve Özlem oldu.


KUAFÖRÜM SENSİN 20 EYLÜL KİM ELENDİ?

Finalden bir gün önce puan tablosu şöyle şekillendi; Sıla ve Mira 64, Aytekin ve Çilem 63, Hayat ve Özlem 77 ve Bilal ve Buse 62 puandalar...

Ancak 20 Eylül cuma günü 72 puanla elenen Aytekin ve Çilem oldu.



KUAFÖRÜM SENSİN BÜYÜK ÖDÜLÜ KİM ALDI?

Final gününde  tartışmaların iyice arttığı yarışmada saç boyası ve modelin yüzüne en uygun makyaj yapıldı. Hayat ve Sıla arasında tartışmalar iyice arttı. Özellikle Hayat'ın modelinin dün evde dip boyası yapması rakiplerine eleştiri şansı verdi. Ancak eleştirilere kulağını tıkayan Hayat, Adnan Bey'in ilk birinci olduğunda kendine hediye ettiği papatya balyaj aparatını kullanarak modelinin saçını boyadı. Peki Kuaförüm Sensin 10 Bin TL kimin oldu? Hangi ekip elendi?

20 Eylül cuma günü yarışmaya Aytekin ve Çilem veda etti. Kuaförüm Sensin 20 Eylül haftanın birincisi ise ​Hayat ve Özlem oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR