Kuaförüm Sensin Mira stüdyoyu neden terk etti? Mira Akkurt diskalifiye mi olacak?

Show TV'nin reyting rekorları kıran yarışma programı Kuaförüm Sensin 25 Ekim cuma günü 140. bölümüyle ekranlara geliyor. Bu hafta diskalifiye şokunun yaşandığı yarışmada final günü Muammer beyin yorumlarıyla Mira stüdyoyu terk etti. Peki Kuaförüm Sensin Mira nereye gitti? Mira Akkurt diskalifiye mi?

Kuaförüm Sensin Mira stüdyoyu neden terk etti? Mira Akkurt diskalifiye mi olacak?
Yayın Tarihi: 25.10.2019 11:54:00

Kuaförüm Sensin Mira neden stüdyoyu terk etti? Kuaförüm Sensin 25 Ekim Mira'ya ne oldu? Mira Akkurt diskalifiye mi olacak? her yerde aranmaya başladı. Jüri koltuğunda Ayşegül Kartal, Adnan Serter ve Muammer Ketenci'nin oturduğu sunuculuğunu Gözde Kansu'nun yaptığı Kuaförüm Sensin'de 21-25 Ekim haftası oldukça hararetli geçti. Final gününde de renklendirme heyecanı yaşanan yarışmada Sıla'nın ekip arkadaşı, programın minnoş kızı Mira stüdyoyu terk etti. Peki Mira nereye gitti? İşte detaylar...

Geçtiğimiz hafta Ateş ve Burcu Hanım'ın elendiği programda Koray ve Sevil dahil oldu. Böylece yarışmada Bilal ve Buse, Sıla, Koray ve Sevil ve Mira son olarak ise Meltem ve yeni ekip arkadaşı 10 Bin TL için kıyasıya rekabet etti. Ancak son hafta performansı düşen ve kötü puanlar alan Mira, final gününde Muammer Ketenci'nin yorumlarına dayanamadı. Bu kadar da kötü işler yapmadığı söyleyen Mira stüdyoyu terk etti. Bu durum Kuaförüm Sensin'de herkesi şok ederken Mira'nın geri dönmemesi ise daha büyük bir kaos yarattı. 140. bölümde Mira neden böyle. bir şey yaptı?




KUAFÖRÜM SENSİN MİRA NEDEN STÜDYOYU TERK ETTİ? 25 EKİM

Kuaförüm Sensin'de final günü, saçlar boyandı ve makyajlar yapıldı. Mira'nın yaptığı makyajı hiç beğenmeyen Muammer Ketenci ise onu yerden yere vurdu. Bu kadar da kötü bir iş yapmadığı söyleyen Mira gözyaşları içinde stüdyoyu terk etti. Bu durum herkesi şoke ederken, Mira'nın geri gelmemesi işleri daha da kötü hale getirdi. Çünkü Gözde Kansu, Mira'nın kural ihlali yaptığını söyledi.

Bu sözlere şok olan izleyiciler ise Mira diskalifiye mi olacak? diye aramaya başladı. Ancak bu durumla ilgili henüz bir şey bilmiyoruz.

Fakat çarşamba günü stüdyoyu terk eden ve geri dönmeyen Murat'ın diskalifiye edildiğini düşünürsek aynı şey Mira Akkurt'un da başına gelebilir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR