Kuaförüm Sensin Muammer Ketenci kimdir? Muammer Ketenci kaç yaşında? Ne iş yapıyor

Show TV'nin çok sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana en iddialı saç ve makyajı yaptıklarını iddia eden kuaförleri denetleyen jüriye Muammer Ketenci de dahil oldu.Peki Kuaförüm Sensin Muammer Ketenci kimdir? Kaç yaşında

Kuaförüm Sensin Muammer Ketenci kimdir? Muammer Ketenci kaç yaşında? Ne iş yapıyor
Yayın Tarihi: 18.09.2019 14:07:00

Show ekranlarının çok sıkı takipçileri olan yarışma programı Kuaförüm Sensin'e geçtiğimiz hafta yeni bir jüri üyesi daha katıldı. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği programın jüri koltuğunda normalde Adnan Serter ve Ayşegül Kartal oturuyordu. Her cuma konuk jürinin geldiği yarışmaya geçtiğimiz haftanın başında Muammer Ketenci dahil oldu. İlginç ve acımasız yorumlarıyla çok sevilen Muammer Ketenci sonrasında yarışmaya devam etmeye karar verdi. Her gün puanlama sırasında Kuaförüm Sensin jüri koltuğuna oturan Muammer Ketenci kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? çok merak ediliyor İşte detaylar...



KUAFÖRÜM SENSİN YENİ JÜRİ ÜYESİ MUAMMER KETENCİ KİMDİR?


Kuaförüm Sensin'in yeni jüri üyesi Muammer Ketenci, 1965 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatını Türkiye'de tamamladıktan sonra Avrupa'da tasarım ve moda alanında eğitim gördü. Aslen Trabzon Akçaabatlı olan Ketenci, 30 yıl boyunca takı ve aksesuar tasırımı alanında uğraştı. 

Ardından tekstil sektörüne de el atan Muammer Ketenci, imaj ve stil danışmanlığına başladı. Yıllar önce Yemekteyiz'e katılan ve son olarak Hatice ile yaşadığı polemikle gündeme gelmişti.

İki haftadır Kuaförüm Sensin'de jüri koltuğunda oturan Ketenci, acımasız yorumları ve komik benzetmeleriyle programa damgasını vurdu. Yarışmacıların korkulu rüyası haline gelen Muammer Bey, kısa sürede çok sevildi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR