Kuaförüm Sensin sunucusu kimdir? Gözde Kansu kaç yaşında nereli

Show TV'nin hafta içi her gün ekranlara yarışma programı Kuaförüm Sensin çok seviliyor. Reytingleriyle başarısını kanıtlayan Kuaförüm Sensin sunucusu kimdir? çok merak ediliyor. Herkes Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu kaç yaşında nereli gibi detayları arıyor. İşte detaylar...

Kuaförüm Sensin sunucusu kimdir? Gözde Kansu kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 27.08.2019 12:35:00

Show TV'de aylar önce başlayan Kuaförüm Sensin yarışması yaz başı büyük bir yeniliğe gitti. Sunucusuyla birlikte formatı da değişen program bu sayede adeta şahlandı. Kısa bir zamanda çok sevilen yarışmanın yeni sunucusu Gözde Kansu oldu. Haliyle Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu kimdir? Kaç yaşında nereli her yerde aramaya başladı. Biz de sizler için bu soruları yanıtladık.



KUAFÖRÜM SENSİN SUNUCUSU GÖZDE KANSU KİMDİR?


1980 İzmir doğumlu olan Gözde Kansu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuğa bale ile başlayan Kansu, sonrasında okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. Ardından İstanbul Şehir Tiyatroları'nın ekipleri ile çalıştı ve sonra onlarla turneye çıktı. Akabinde de Dokuz Eylül Üniversitesi'nin sınavlarını kazandı ve okumaya başladı.

Birçok televizyon dizisinde rol alan Gözde Kansu'nun yıldızı Dudaktan Kalbe dizisiyle parladı. Son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alan güzel oyuncu şimdi de Kuaförüm Sensin programında sunuculuk yapıyor. 

Kuaförüm Sensin hafta içi her gün 12:45'te Show TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR