Kuaförüm Sensin yeni gelen yarışmacılar Burcu Kulat ve Ateş Faruk Yılmaz kimdir?

Show ekranlarının fenomen yarışma programı Kuaförüm Sensin 7 Ekim pazartesi 26. haftaya merhaba dedi. Geçtiğimiz hafta en düşük puanla elenen Mete ve Arzu yerine yarışmaya yeni bir kuaför ekibi geldi. Haliyle Kuaförüm Sensin yeni yarışmacılar Burcu Kulat ve Ateş Faruk Yılmaz kimdir? aranmaya başladı

Kuaförüm Sensin yeni gelen yarışmacılar Burcu Kulat ve Ateş Faruk Yılmaz kimdir?
Yayın Tarihi: 7.10.2019 12:58:00

Jüri koltuğunda Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Muammer Ketenci'nin oturduğu sunuculuğunu ise Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin'de 26. hafta başladı. Her hafta elenen ekibin yerine yenisinin geldiği yarışmaya 7 Ekim pazartesi günü Burcu Kulat ve Ateş Faruk Yılmaz dahil oldu. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin yeni gelen yarışmacılar Burcu Kulat ve Ateş Faruk Yılmaz kimdir? Kaç yaşındalar? Nereden geldiler? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları yanıtladık.




Kuaför Burcu Kulat 39 yaşında ve 15 yıllık bayan kuaförü. Kendisine cloud denildiği söylenen Burcu Hanım İstanbul Gaziosmanpaşa'dan katılmış. 10 yıldır kendi salonu olan Burcu Kulat, 2 çocuk annesi ve çok iddialı.

Makyöz Ateş Faruk Yılmaz ise 1 yıldır make up artist. 10 parmağında 10 marifet olduğunu söyleyen Ateş, yaşa inanmıyor ve kendinden çok emin. Elinde Şükufe adını verdiği bir heykel başıyla yarışmaya katılan Ateş kendine sadece Özlem'i rakip gördüğünü de dile getirdi. 

Rakiplerinin masalarına uğursuz demesinin üzerine erken konuşulmaması gerektiğini söyleyen Burcu ve Ateş'in nasıl bir hafta geçireceğini, nasıl işler çıkartacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR