Kuaförüm Sensin yeni yarışmacılar Murat Ünlü ve Meltem Topçu kimdir? Kaç yaşındalar? Nereliler

Show TV'nin çok sevilen yarışması kuaförüm Sensin'de 27. hafta heyecanla başladı. Geçtiğimiz hafta yarışmadan çekilen Hayat ve Özlem yerine 14 Ekim pazartesi günü yeni yarışmacılar geldi. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin yeni yarışmacılar Murat Ünlü ve Meltem Topçu kimdir? aranmaya başladı.

Kuaförüm Sensin yeni yarışmacılar Murat Ünlü ve Meltem Topçu kimdir? Kaç yaşındalar? Nereliler
Yayın Tarihi: 14.10.2019 14:13:00

Hafta içi her gün Show ekranlarında yayınlanan ve 4 kuaför ve makyözden oluşan takımın kıyasıya rekabet ettiği Kuaförüm Sensin'de yeni hafta bugün başladı. Her pazartesi yeni yarışmacıların dahil olduğu programa son olarak Hayat ve Özlem veda etti. 19 haftadır yarışmada hünerlerini sergileyen ikili birinci olmalarına rağmen yarışmadan ailevi sebeplerle çekildiler. Hal böyle olunca boşalan masaya 27. haftanın ilk gününde yeni yarışmacılar Murat ve Meltem yerleşti. Peki Kuaförüm Sensin yeni gelen yarışmacılar Murat Ünlü ve Meltem Topçu kimdir? Nereliler? İşte detaylar...



Kuaförüm Sensin Murat ve Meltem kimdir? Kaç yaşındalar


Murat Ünlü 42 yaşında 25 yıldır kadın kuaförü. Evli ve 11 yaşında bir çocuğu var. Kendini mekanın sahibi olarak tanımlayan Murat Bey çok iddialı geldi. İstanbul Etiler'den yarışmaya katılan Murat bey kesimde ve renklendirme de çok iddialı.

Makyöz Meltem Topçu 25 yaşında 5 yıldır make up artist. Tekirdağ'dan gelen Meltem, programın değişik bir makyaj stili görmesini istediği için gelmiş. Bir çekimde tanışan ikili yarışmaya böylelikle katılmaya karar vermiş.

Murat ve Meltem'in neler yapacağını, rakipleriyle nasıl baş edeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR