Kuaförüm Sensin'de şaşırtan veda! Hayat ve Özlem yarışmadan çekildi

Kuaförüm Sensin 11 Ekim cuma günü 130. bölümüyle ekranlara geldi. Final heyecanının yaşandığı Kuaförüm Sensin'de şaşırtan bir olay yaşandı. Normalde 77 puan alan Ateş ve Burcu elenecekken, dört haftadır birinci olan Hayat ve Özlem yarışmadan çekildi. Peki Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem neden çekildi

Kuaförüm Sensin'de şaşırtan veda! Hayat ve Özlem yarışmadan çekildi
Yayın Tarihi: 11.10.2019 16:33:00

Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem yarışmadan neden çekildi? Kuaförüm Sensin 11 Ekim kim elendi? Hayat ve Özlem neden ayrıldı? Yeni haftada Hayat ve Özlem programda olmayacak mı? her yerde aranmaya başladı. Oldukça hararetli geçen bir haftanın ardından Kuaförüm Sensin'de en düşük puanı alan ekibin elendiği, en yüksek puanı alanların 10 Bin TL'yi aldığı anlar geldi çattı. 

Heyecan dolu bir haftanın bittiği Kuaförüm Sensin'de cuma günü, 123 puan alan Özlem ve Hayat birinci oldu. Elenen ekip ise 77 puan alan Burcu ve Ateş oldu. 



Ancak yarışmada bugün şaşırtıcı bir olay yaşandı. Ödüllerini almak için Gözde Hanım'ın yanına giden Özlem elenemediğini ancak çocukları için yarışmadan ayrılmak zorunda olduğunu söyledi. Hayat da onun yanında olduğunu açıkladı ve ikili birden gözyaşlarına boğuldu.

Ardından ara verilen yarışmada jüri de Özlem ve Hayat istediği için gitmelerine izin verdi. Böylece 11 Ekim elenen yarışmacılar Hayat ve Özlem oldu.




KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT ve ÖZLEM NEDEN AYRILDI?

Bir haftadır morali oldukça bozuk olan Özlem Kurt, oğlunun annesine ihtiyacı olduğu için sürekli ağladığını bu nedenle kendinin de demoralize olduğunu söylemişti. Final günü de kendi elenemediğini fakat çocuklarının kendisine ihtiyacı olduğu için gitmesi gerektiğini açıkladı. 

HAYAT ve ÖZLEM KUAFÖRÜM SENSİN'E GERİ DÖNER Mİ?

Bu durumu henüz bilemiyoruz ama Hayat ve Özlem, yarışmanın sevilen bir ekibi. Eğer programın reytingleri düşerse ilerleyen haftalarda Hayat ve Özlem Kuaförüm Sensin'e geri gelecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR