Külliyede Dikkat Çeken Buluşma: Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Melih Gökçek Bir Araya Geldi

AK Parti istifalarla sarsılıyor! Gökçek'e yeni bir görev mi verilecek? Buluşma ardından herhangi bir açıklama yapıldı mı?

Külliyede Dikkat Çeken Buluşma: Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Melih Gökçek Bir Araya Geldi
Yayın Tarihi: 14.11.2020 17:00:00

AK Parti bazı görev değişimlerinin yaşanmasıyla sarsılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan bir araya gelmesi dikkat çekti. 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE ESKİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK BİR ARADA


Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile külliyede buluştu. 


Melih Gökçek, "Akşam üzeri sayın Cumhurbaşkanı'mı ziyaret ettim" notunu paylaştı.
Geçtiğimiz günlerde Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal görevden alınarak yerine Naci Ağbal gelmişti. Naci Ağbal ile Berat Albayrak'ın arasında sorunlar yaşandığı için Berat Albayrak'ın bu atamayı istemediği iddialar arasındaydı. Aynı zamanda Bülent Arınç’ın "ekonomi iyi değil, Berat Albayrak'a da söylüyorum" sözü dikkat çekmişti. Bu gelişmelerden sonra Berat Albayrak istifa etmiş, istifası 27 saat sonra kabul edilmişti.

Bülent  Arınç ile arasında sorunlar olduğu bilinen Melih Gökçek'in Erdoğan'ı ziyaret etmesinin yaşananlarla bir ilgisi olup olmadığı bilinmezken, görüşmenin detaylarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bu yaşanan durumlar akıllara ‘Melih Gökçek’e yeni bir görev mi verildi?’ sorusunu getiriyor.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden açıklama yapan Gökçek, "Akşam üzeri sayın Cumhurbaşkanımı ziyaret ettim" ifedesini kullandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR