Kurşun dizisinin reytingleri nasıl? İzlendi mi Tuttu mu

Mest Prodüksiyon imzalı yeni dizi Kurşun bu akşam ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında izleyicileriyle buluştu. Zor bür günde ekranlara gelen Kurşun dizisinin reytingleri çok merak edildi. Diziyi izleyen izlemeyen herkes Kurşun dizisinin reytingleri nasıl? İzlendi mi Tuttu mu diye aramaya başladı.

Kurşun dizisinin reytingleri nasıl? İzlendi mi Tuttu mu
Yayın Tarihi: 23.10.2019 23:42:00

Kurşun dizisinin reytingleri nasıl? İzlendi mi Tuttu mu? Yeni dizi Kurşun beğenildi mi? Kurşun devam edecek mi? Erken final yapar mı? soruları çok merak edildi. Oyuncu kadrosu ve konusuyla daha tanıtımlarıyla herkesin diline düşen Kurşun dizisi bu akşam nihayet başladı. Artık her çarşamba yayınlanacak olan Kurşun dizisinin başrollerini Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç ve Sarp Akkaya paylaşırken dizinin kadrosunda ngin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu gibi başarılı isimler de yer alıyor. Gelelim Kurşun dizisinin akıbetine...



KURŞUN REYTİNGLERİ NASIL?

Çarşamba günleri ekranlara gelecek olan Kurşun dizisi şimdilik, Afili Aşk, Sen Anlat Karadeniz, MasterChef ve Benim Adım Melek gibi iddialı yapımlarla reyting mücadelesine girdi. Yeni sezonda başlamalarına rağmen bu zorlu akşama damgasını vuran Afili Aşk ve Benim Adım Melek için iddialı bir yapım olan Kurşun dönem dizisi olması ve oyuncularıyla çok sevilecek gibi görünüyor.

Ancak Kurşun dizisinin ilk bölüm reytingleri henüz belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimize ekleyeceğiz...




KURŞUN DİZİSİ ERKEN FİNAL YAPAR MI?

Bu soruyu yanıtlamak için henüz erken nitekim kanallarda yeni dizilerinin tutup tutmadığını görmek için en az 4 5 bölüm bekliyor. Yani Kurşun için erken final gibi bir ihtimal henüz mümkün değil. Ancak dizinin reytingleri ilk 10'a giremez ve bu ivme bir türlü yükselmezse dizi için tehlike çanları çalacaktır. 

Aksiyon dolu olması ve 70'li yılları yansıtmasıyla herkesin dikkatini çekeceği düşünülen dizi dram yüklü olmamasıyla rakiplerinden de ayrılacak. 

Öte yandan dizi için esas tehlikeli durum Sen Anlat Karadeniz Kasım ayında final yapar ve Kuruluş Osman çarşamba akşamında yayınlanırsa ortaya çıkacak. Çünkü Diriliş Ertuğrul'un 5 yıl boyunca zirvede olduğunu düşünürsek Kuruluş Osman'da aynı başarıyı sürdürecektir. 

Kurşun yeni bölümleriyle her çarşamba Fox TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR