Kuruluş Osman 5. bölüm izle 18 Aralık ATV son bölümü Youtube (Kuruluş Osman 6. bölüm fragmanı)

Kuruluş Osman 5. bölüm izle. Kuruluş Osman 5. bölüm tamamı izle! Kuruluş Osman 18 Aralık yeni bölümü izle. Kuruluş Osman son bölümü izle. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman son bölümü izle. Kuruluş Osman yeni bölümü ister ATV canlı ister hemen

Kuruluş Osman 5. bölüm izle 18 Aralık ATV son bölümü Youtube (Kuruluş Osman 6. bölüm fragmanı)
Yayın Tarihi: 18.12.2019 23:44:00

Kuruluş Osman 5. bölüm izle. Kuruluş Osman 5. bölüm tamamı izle! Kuruluş Osman 18 Aralık yeni bölümü izle. Kuruluş Osman son bölümü izle. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman son bölümü izle. Kuruluş Osman yeni bölümü ister ATV canlı ister hemen

Kuruluş Osman 5. bölüm izle tek parça full izle!

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 5. bölüm izle. Kuruluş Osman 5. bölüm tek parça izle. Kuruluş Osman 5. bölümün tamamı ATV ekranlarında yayınlanıyor. Kuruluş Osman 5. bölüm izle yayını sizlerle! 18 Aralık 2019 Kuruluş Osman son bölümü izle! Kuruluş Osman yeni bölüm tamamı izle. İster Kuruluş Osman 5. bölüm canlı izle, ister dizi biter bitmez Youtube ve ATV ekranlarında full olarak Kuruluş Osman son bölümü izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman 5. bölüm tek parça izle! ATV neler oldu?

Kuruluş Osman 5. bölümde "Osman, Edebalı’nın kızı Bala Hatun’u Yannis’in elinden kurtarmayı başarır ancak Bala Hatun zehirlenmiştir ve panzehiri ise Yannis’in elindedir. Dündar Bey’in oğlu Batur’u bıçakladığı için kafesli çadıra atılan Osman, kaçtıktan sonra ilk kez Dündar ile karşı karşıya gelecektir. Dündar Bey ve Osman’ın bu yüzleşmesi obada neler doğuracak? Kızı kaçırılan Edebalı, onun iyileşmesi için ne yapacak? Osman, Yannis’in elindeki panzehiri alıp Bala’yı kurtarabilecek mi?" ekranlara gelecek. 

Osman bey kendini vurdu!

Osman bey kendini vurdu. Osman Bey, amcasıyla kafa kafaya gelirken kardeşi için kendini hançerledi. O sahneden sonra Bala hatun iyileşti. Osman bey yine müjdeyi verdi. Eğer ki Babam dönsün seni hemen isteticem dedi. Gözler Ertuğrul Gazi ne zaman döneceğine çevrildi.

Samsa gizli sırrı ne?


Kuruluş Osman'da Samsa beyin gizli sırrı ne? Samsa bey, Osman bey için endişelendiğini söylese de Sevda başına dert olacağını düşünüyor. Yiğidin kılıcını körertir diyerek Samsa kime aşık? samsa ile aşk yaşayan kimdi sorusu cevap arayacak. 

Dündar ve Osman Bey kavgası!

Kuruluş Osman'da Dündar bey ve Osman bey kavgası ekranlara kitleyecek. Geçen hafta bıçaklanan Batur yerine ipler iyice gerilmişti. Ancak Edebalı kızının durumu daha da merak edilir oldu. Bala'nın kurtulması için tek yol Osman'ın Yannis'in elinde panzehiri alıp kurtarması olacak. Osman ne pahasına olursa olsun Yannis'in elinden panzehiri alıp Bala'yı kurtacak. Edebalı'nın bile vazgeçtiği Bala ve Osman aşkı resmen başlayacak. 

Kuruluş Osman 5. bölüm oyuncuları kimler?

Kuruluş Osman son bölümde "Burak Özçivit (Osman Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Saruhan Hünel (Alişar), İsmail Hakkı (Samsa),Tuğrul Çetiner (Yannis), Ayşegül Günay (Zöhre), Alma Terzic (Sofia), Emre Basalak (Gündüz), Abdül Süsler (Kalonoz), Eren Hacısalihoğlu (Batur), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Serhan Onat (Aybars), Uğur Arslan (Nizamettin), Açelya Özcan (Ayşe Hatun) , Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen), Yaşar Aydınlıoğlu (Yorgopolos)." yıldız isimler yer alıyor. 

Kuruluş Osman yeni bölümü nerede yayınlanacak?

Kuruluş Osman son bölümü ATV ekranlarında yayınlanıyor. Ancak Kuruluş Osman yapımcı kanalı Youtube, Kuruluş Osman biter bitmez 5. bölümü tamamını Youtube'den izletiyor. Kuruluş Osman son bölümü Youtube aracılığıyla da izleyebilirsiniz. 

Kuruluş Osman 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Kuruluş Osman 25 Aralık yeni bölüm fragmanı dizi biter bitmez en çok merak edilen konu olacak. Kuruluş Osman 6. bölüm fragmanı çıkar çıkmaz sizlerle olacak. Kuruluş Osman 6. bölüm fragmanı 25 Aralık ATV ekranlarında yayınlanacak tanıtım çıkar çıkmaz sizlerle. Kuruluş Osman 6. bölüm fragmanı çıkarken sizlerle olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR