Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingleri nasıl? Kuzey Yıldızı İlk Aşk beğenildi mi tuttu mu

Show TV ekranlarında yeni sezonda başlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk yaklaşık 5 haftadır ekranlara geliyor. Cumartesi akşamına yeni bir soluk getiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingleri nasıl? Dizi izlendi mi tuttu mu çok merak ediliyor. Biz de sizler için bu konuyu tüm detaylarıyla ele aldık.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingleri nasıl? Kuzey Yıldızı İlk Aşk beğenildi mi tuttu mu
Yayın Tarihi: 12.10.2019 14:50:00

14 Eylül cumartesi akşamı ekranlara merhaba diyen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin reytingleri ne durumda? merak konusu oldu. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi cumartesi akşamları yayınlanıyor. Yani dizi Kalk Gidelim, O Ses Türkiye ve Bir Aile Hikayesi gibi başarılı yapımlarla baş ediyor. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk beğenildi mi tuttu mu? Hadi gelin birlikte bakalım...



KUZEY YILDIZI İLK AŞK REYTİNGLERİ NASIL?

Yukarıda da söylediğimiz üzere Kalk Gidelim, O Ses Türkiye, Kim Milyoner Olmak İster, Benim Tatlı Yalanım ve Bir Aile Hikayesi gibi iddialı ve belli bir izleyici kitlesine sahip yapımlarla reyting mücadelesine giren Kuzey Yıldızı İlk Aşk oldukça başarılı bir grafik çiziyor. 

Özellikle son iki haftadır Bir Aile Hikayesi'ni de gerisinde bırakan Karadeniz dizisi hafta sonu için harika bir alternatif oldu ve bunu reytingleriyle de kanıtlıyor.


Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümüyle 6,25 reytingle rakiplerini geride bırakarak zirveye yerleşmişti.



KUZEY YILDIZI İLK AŞK İZLENDİ Mİ? SEVİLDİ Mİ

Hem hikayesi hem de oyuncularıyla oldukça sevilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk​ dizisi izleyicilere özlenen eğlenceli Karadeniz dizisini izleme imkanı sundu. Öte yandan diziyi kaçırmadan izleyen herkes Kuzey Yıldızı İlk Aşk​ erken final yapar mı? diye aramaya başladı.

Bu konuda hakkında hemen içinizi rahatlatalım. Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu başarısını sürdürmeye devam ederse sezon sonuna kadar rahatça devam edecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR